Misterul din jurul Planetei X

 Planeta Nibiru sau aşa cum este numită de astronomi Planeta X este considerată a fi una dintre cele mai misterioase planete. Despre această planetă nu primim foarte multe detalii, însă anumiţi cercetători susţin că este o planetă de dimensiuni mari şi cu o orbită asemănătoare lui Neptun.

Percival Lowell a dat numele de Planeta X după descoperirea Planetei Neptun, fiind cunoscut faptul că Neptun a fost găsită întâmplător ca urmare a căutărilor Planetei Nibiru. Deşi, acestă planet nu a fost găsită propriu zis de către cercetători, unele studii susţin că acesta ar fi poziţionată într-o  altă Dimensiune a Universului.

NASA a recunoscut oficial posibilitatea existenței Planetei X, printr-un anunț care spunea că un obiect este cu adevărat acolo, departe, dincolo de planetele îndepărtate. Un an mai târziu, în 1983 nou lansatul IRAS (Satelitul Astronomic Infrarosu) a găsit  Planeta X. Washington Post a rezumat doar interviul cu cercetătorul șef IRAS de la JPL California, iar acesta ar fi spus că un corp ceresc la fel de mare ca Jupiter și parte a acestui sistem solar a fost găsit în direcția constelației Orion de un telescop orbital. Unele mituri ne spun despre Planeta Nibiru că ar fi locul în care au trăit civilizaţiile extraterestre, numite Annunaki. Deşi, NASA a negat ulterior existenţa celebrei planete a annunakilor, în 2011, americanii au trimis un X-37B secret pentru a studia poziţia în care se află planeta Nibiru. Fox News susţinea că avionul trimis fără pilot părea mai degrabă o navetă spaţială.

Reamintim că avionul X-37B a fost lansat pe data de 5 martie 2011 cu ajutorul unei rachete Atlas 5, cu specificaţii ca aparatul să stea pe orbită aproximativ 270 de zile.

Generalul American, William Shelton a declarat că această misiune a avut un succes răsunător, nementionând, însă, ce va aduce X-37B.

Planeta Nibiru este cea de a-XII-a  planetă a Sistemului Solar, fiind supranumită şi planeta cu 50 de nume, fiind întâlnită în foarte multe scrieri cum ar fi cele sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze şi cele ale altor popoare. Nibiru mai este cunoscută şi ca Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa mărilor strălucitoare, Cel care aruncă foc sau Planeta zeilor. Oare, noi oamenii fără să ştim suntem urmăriţi de pe Planeta X, dar oare cum influenţează această Planetă viaţa de pe Terra?

 Sursa foto: www.crystalinks.com

Mădălina Isar

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.