Miting al salariatilor din Hidroservuri

Salariatii din Societatile Comerciale Hidroserv afiliate ale Hidroelectrica SA, organizeaza in data de 07.03.2013, intre orele 11.00-13.00, la Sediul Hidroelectrica, din Bulevardul Carol nr.27-29, un miting de protest. La miting vor participa un numar de aproximativ 300 de persoane, salariati ai Societatilor Comerciale Hidroserv.

Mitingul are drept obiectiv:

„ In solventa si restructurarea Hidroelectrica pot duce la falimentul Hidroservurilor.

Cine vrea sa distruga Hidroenergetica Romaneasca ? „

Salariatii din Hidroservuri protesteaza impotriva deciziei Administratorului Judiciar al Hidroelectrica, prin care nu se respecta prevederi legislative si nu se respecta Contractele de prestari servicii dintre Hidroservuri si Hidroelectrica, valabile pana in anul 2014, contracte incheiate in baza OUG 34/2006.

Prin neexecutarea lucrarilor de mentenanta necesare mentinerii in siguranta a instalatiilor Hidroelectrica, se incalca prevederile Ordinului 35/2002 al ANRE, referitor la obligatiile detinatorilor de licenta in ceea ce priveste executarea lucrarilor de mentenanta.

Cu toate ca Sindicatele au acceptat o serie de solicitari ale Conducerii Hidroelectrica, reducandu-se semnificativ drepturile salariatilor nostri, cu toate ca am fost de acord cu infiintarea unui singur Hidroserv la nivel national, datorita masurilor Administratorului Judiciar, Hidroservurile sunt in pericolul intrarii in faliment.

” Se pare ca in Hidroelectrica se vor inlocuii fostii „baieti destepti” cu unii noi. De altfel sa nu uitam declaratia Administratorului Judiciar : „prefer sa lucrez cu un hot destept decat cu un prost cinstit!”

Solicitarea noastra este una de bun simt: Vrem sa muncim, si nu suntem nici puturosi si nici viermi cum suntem facuti de Dl Borza.

Salariatii Hidroserv sunt destepti si cinstiti ! Avand insa in vedere intentiile Administratorului Judiciar, se pare ca ei nu se incadreaza in principiul D-lui Borza.”, se arata intr-un document remis presei de BNS.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.