Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Mulțumesc, Ialomița!

Publicat: vineri, 29 martie 2019

Gala „10 pentru Ialomița „ s-a încheiat pe acorduri de „Poveste din Bucureștiul de odinioară” …. Chiar așa a fost: o seară de poveste!

O seară plină de emoție, o seară în care am râs, am cântat, o seară în care sufletul mi-a lăcrimat cu gândul la Tatăl meu.

O seară în care am primit confirmarea că „DRUMUL” meu este înțeles și apreciat de către oamenii comunității din care provin.


Cu „Povestea” cântată a fost destul de ușor, dar când a venit timpul să spun câteva cuvinte, am fost extrem de emoționat. Îmi pregătisem în minte un mic discurs pe care, bineînțeles, că din cauza emoțiilor, l-am uitat și atunci a trebuit să improvizez ceva:

Bună seara, doamnelor, bună seara, domnilor! Voi încerca să fiu extrem de concis deoarece am observat că în sală se află oameni care stăpânesc mult mai bine decât mine, arta oratoriei. Doresc să mulțumesc domnului președinte Moraru și celor ce s-au gândit la nominalizarea mea. Alăturarea mea atâtor personalități marcante ale comunității ialomițene este extrem de onorantă și mă motivează pentru viitor. Le mulțumesc părinților și profesorilor mei pentru ca datorită lor sunt ceea ce sunt astăzi. Doresc să închei prin exprimarea unei dorințe: îmi doresc ca pe viitor ca și până acum dealtfel actul meu artistic, muzica, felul meu de a trăi și a ma integra în societate, modul de a-i înțelege și a-i ajuta pe cei din jurul meu, toate acestea să constituie un plus de valoare pentru comunitatea ialomițeană. Fie ca numele Albeșteanu și numele județului Ialomița să fie privite întotdeauna cu admirație și respect. Vă mulțumesc!

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=109548

Publicat de la data mart. 29 2019. Categorii ACTUALITATE, ALEGEREA NOASTRA, MUZICĂ, Recomandări ULTIMA ORĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

5 decembrie 2019, 23:01
 

V
Senin
0°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 1°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 86%
Vânt: 0 km/h V
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:36
Apus: 16:36
Prognoza 6 decembrie 2019
Zi
 

SV
Predominant însorit
4°C
Vânt: 7 km/h SV
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Nori intermitenti
-3°C
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 246.713 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team