Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

„ÎNVĂȚĂTORII SENIORI – SĂRBĂTORIȚI ÎN AN CENTENAR”

Publicat: vineri, 29 martie 2019

Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, a premiat, luni 25 martie 2019, într-o gală a excelenței în educație, 120 de de cadre didactice (învățători, institutori, profesori pentru învățământul primar de stat), ale căror dosare au fost validate în cadrul proiectului  „Învățătorii seniori – sărbătoriși în an centenar”. Dascălii au primit plachete onorifice, în semn de respect și înaltă considerație pentru întreaga activitate didactică.

„Învățătorii seniori – sărbătoriți în an centenar” este un proiect inițiat de Primarul General, Gabriela FIREA, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București.

Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori al Municipiului București:

„Această distincție onorifică reprezintă respectul și considerația pe care le avem pentru întreaga dumneavoastră carieră didactică! Vă asigurăm că Primarul General, Gabriela Firea, va fi în continuare alături de dvs., Primăria Capitalei dezvoltând și de acum înainte proiecte care să răspundă nevoilor pe care le aveți”.

La primirea plachetelor onorifice, învățătorii i-au mulțumit Primarului General pentru atenția acordată și Centrului pentru Seniori al Municipiului București pentru implicarea în realizarea proiectului.

„A fost o seară pe care suntem convinși că nu o vom uita curând! Vă mulțumim dumneavoastră și doamnei Primar General, Gabriela Firea, un om cu sufletul aplecat spre cultură, iubitoare de frumos, unul dintre puținii oameni ai administrației locale care apreciază munca noastră în cadrul învățământului” – Maria Trascău, Colegiul Romano-Catolic „Sf. Iosif”, sector 4.

„Am rămas profund  impresionată de gestul doamnei Primar Gabriela Firea, de recunoștința sa pentru munca învățătorului. Îi doresc din toată inima multă, multă sănătate și putere de muncă pentru a rezolva problemele grele ale Bucureștiului” – Elena Radu, Director Adjunct la Școala Gimnazială nr. 88, sector 3.

„Mulțumim organizatorilor, CSMB și doamnei Primar Gabriela Firea pentru aprecierea pe care ne-au arătat-o pentru activitatea desfășurată cu pasiune, aceea de a contribui la educația fiecărui <<pui de om>>. Un gest deosebit, care ne încântă sufletele.” – Anca Ghinescu, Școala Gimnazială „General Eremia Grigorescu”, Sector 4.

„Am venit cu o emoție imensă la acest eveniment atât de special! Mii de mulțumiri tuturor celor care, și în această zi, s-au aplecat asupra noastra făcându-ne să ne simțim mândri de ceea ce facem și ce am realizat până acum!” – Aurelia Harap, Școala Gimnazială nr. 112  , Sector 3.

Proiectul „Învățătorii seniori – sărbătoriți în an centenar” a debutat în data de 14 ianuarie 2019, s-a încheiat pe 14 martie 2019 și constă în acordarea unei Plachete Onorifice și a unui premiu financiar în cuantum de 1.000 de ron, tuturor cadrelor didactice  în exercițiu, care au împlinit cel puțin 40 de ani de activitate pedagogică și care au domiciliul sau reședința în Municipiul București de cel puțin 5 ani.

În urma validării dosarelor depuse, 365 de dascăli din învățământul primar vor beneficia de premiul și distincția onorifică oferite în cadrul acestui proiect. În următoarele gale de premiere, alți 245 de învățători, institutori sau profesori pentru învățământul primar de stat își vor primi premiul binemeritat.

 

Oana GEORGESCU

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=109553

Publicat de la data mart. 29 2019. Categorii ALEGEREA NOASTRA, BUCUREȘTI, RECOMANDĂRI ULTIMA ORĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

20 iunie 2019, 19:36
 

SE
Precipitaţii
21°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 21°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 77%
Vânt: 7 km/h SE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 5:31
Apus: 21:03
Prognoza 21 iunie 2019
Zi
 

NNE
Parţial însorit cu furtună
31°C
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 10
Noapte
 

NV
Predominant senin
19°C
Vânt: 0 km/h NV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 10
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 20-06-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții; Fenomene : conform textelor; Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂInterval de valabilitate: 20 iunie, ora 10 – 21 iunie, ora 23Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică              Instabilitatea atmosferică va […]

Loto

Horoscop

  • 215.891 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team