„ÎNVĂȚĂTORII SENIORI – SĂRBĂTORIȚI ÎN AN CENTENAR”

Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, a premiat, luni 25 martie 2019, într-o gală a excelenței în educație, 120 de de cadre didactice (învățători, institutori, profesori pentru învățământul primar de stat), ale căror dosare au fost validate în cadrul proiectului  „Învățătorii seniori – sărbătoriși în an centenar”. Dascălii au primit plachete onorifice, în semn de respect și înaltă considerație pentru întreaga activitate didactică.

„Învățătorii seniori – sărbătoriți în an centenar” este un proiect inițiat de Primarul General, Gabriela FIREA, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București.

Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori al Municipiului București:

„Această distincție onorifică reprezintă respectul și considerația pe care le avem pentru întreaga dumneavoastră carieră didactică! Vă asigurăm că Primarul General, Gabriela Firea, va fi în continuare alături de dvs., Primăria Capitalei dezvoltând și de acum înainte proiecte care să răspundă nevoilor pe care le aveți”.

La primirea plachetelor onorifice, învățătorii i-au mulțumit Primarului General pentru atenția acordată și Centrului pentru Seniori al Municipiului București pentru implicarea în realizarea proiectului.

„A fost o seară pe care suntem convinși că nu o vom uita curând! Vă mulțumim dumneavoastră și doamnei Primar General, Gabriela Firea, un om cu sufletul aplecat spre cultură, iubitoare de frumos, unul dintre puținii oameni ai administrației locale care apreciază munca noastră în cadrul învățământului” – Maria Trascău, Colegiul Romano-Catolic „Sf. Iosif”, sector 4.

„Am rămas profund  impresionată de gestul doamnei Primar Gabriela Firea, de recunoștința sa pentru munca învățătorului. Îi doresc din toată inima multă, multă sănătate și putere de muncă pentru a rezolva problemele grele ale Bucureștiului” – Elena Radu, Director Adjunct la Școala Gimnazială nr. 88, sector 3.

„Mulțumim organizatorilor, CSMB și doamnei Primar Gabriela Firea pentru aprecierea pe care ne-au arătat-o pentru activitatea desfășurată cu pasiune, aceea de a contribui la educația fiecărui <<pui de om>>. Un gest deosebit, care ne încântă sufletele.” – Anca Ghinescu, Școala Gimnazială „General Eremia Grigorescu”, Sector 4.

„Am venit cu o emoție imensă la acest eveniment atât de special! Mii de mulțumiri tuturor celor care, și în această zi, s-au aplecat asupra noastra făcându-ne să ne simțim mândri de ceea ce facem și ce am realizat până acum!” – Aurelia Harap, Școala Gimnazială nr. 112  , Sector 3.

Proiectul „Învățătorii seniori – sărbătoriți în an centenar” a debutat în data de 14 ianuarie 2019, s-a încheiat pe 14 martie 2019 și constă în acordarea unei Plachete Onorifice și a unui premiu financiar în cuantum de 1.000 de ron, tuturor cadrelor didactice  în exercițiu, care au împlinit cel puțin 40 de ani de activitate pedagogică și care au domiciliul sau reședința în Municipiul București de cel puțin 5 ani.

În urma validării dosarelor depuse, 365 de dascăli din învățământul primar vor beneficia de premiul și distincția onorifică oferite în cadrul acestui proiect. În următoarele gale de premiere, alți 245 de învățători, institutori sau profesori pentru învățământul primar de stat își vor primi premiul binemeritat.

 

Oana GEORGESCU

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.