Serviciu informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

„Musica Mundi”, cel mai amplu concurs din România destinat muzicienilor amatori, în noiembrie 2013

Publicat: duminică, 13 octombrie 2013

Concursul „Musica Mundi” este organizat de către Școala de Muzică Boem Club, cea mai mare școală privată de muzică din România, care susține în limba română sau în limba engleză, lecții de muzică individuale sau de grup, la pian, chitară, vioară, violoncel și canto, atât pentru copii, cât și pentru adulți, la cele 3 sedii ale sale.
Școala de Muzică Boem Club a demonstrat în cei 4 ani de existență, prin calitatea orelor de muzică efectuate, prin premiile câștigate de către cursanți la concursuri, prin numărul mare de cursanți care i-au trecut pragul, faptul că își merită pe deplin poziția de lider în ceea ce privește lecțiile de muzică destinate celor care fac muzică de hobby, și nu numai.

Ca o urmare firească a dezvoltării școlii, Boem Club organizează în acest an, la în perioada 20-27 noiembrie, prima ediție a unui concurs destinat muzicienilor amatori. „Musica Mundi” are ca principal scop popularizarea în rândul copiilor, tinerilor și adulților a cântatului la un instrument, sau cu vocea și reunește 6 concursuri: 4 concursuri pentru cei cu vârsta sub 18 ani, la: canto, chitară, pian și vioară, organizate pe categorii de vârste și 2 concursuri pentru adulți, instrumental (chitară, pian, vioară, violoncel) și canto.

„Prin organizarea acestei succesiuni de concursuri intitulate „Musica Mundi”, dorim să oferim tuturor celor care studiază muzica în sistem privat, ca hobby, un cadru în care să interacționeze cu alte persoane, copii sau adulți, care fac același lucru. Astfel, Școala de Muzică Boem Club a inițiat organizarea de concursuri, festivaluri, concerte, workshop-uri, în care muzicienii amatori să poată să se cunoască, să se asculte reciproc și să își dezvolte acest hobby în mod creativ, alături de alte persoane care împărtășesc plăcerea de a învăța să cânte din voce sau la un instrument. Am inițiat acest concurs, deoarece dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care învață să cante la un instrument sau din voce și nu au unde să arate acest lucru. Îi așteptăm cu drag așadar pe toți cei care împărtășesc plăcerea de a cânta, ca hobby, să vină și să interacționeze cu ceilalți interpreți, fie la concursuri, fie la festivalurile pe care le vom organiza, la lecțiile deschise sau workshopuri”, Claudia ATĂNĂSOAE, Director de Dezvoltare, Școala de Muzică Boem Club.

Premiile concursului vor consta în partituri, instrumente muzicale, vouchere cadou și burse de studiu la Școala de Muzică Boem Club, începand cu ianuarie 2014.

La „Musica Mundi” se pot înscrie copiii începand cu vârsta de 4 ani, dar și adulții care cântă din voce sau la un instrument.

Toți cei care doresc să se înscrie la Concursul „Musica Mundi”, organizat de Școala de Muzica Boem Club în perioada 20-27 Noiembrie 2013, pot suna la numărul de telefon 0768.300.396, de luni până vineri, până la ora 17:00, sau pot trimite un e-mail la adresa denisa.petrean@boemclub.ro.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=16480

Publicat de la data oct. 13 2013. Categorii EVENIMENT.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 octombrie 2019, 9:08
 

NE
Ceaţă
10°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 8°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:31
Apus: 18:31
Prognoza 17 octombrie 2019
Zi
 

E
Înnourat
22°C
Vânt: 0 km/h E
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 16-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 06:00 In zona : Județul Constanta;Județul Tulcea; Se vor semnala : - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-10-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 23:45 si 05:15 In zona : Județul Galaţi;Județul Iaşi;Județul Vaslui; Se vor semnala : local - ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-10-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 3 Intre orele : 23:15 si 05:15 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Suceava: Fălticeni, Cornu Luncii, Udești, Preutești, Bosanci, Baia, Forăști, Râșca, Boroaia, Vadu Moldovei, Rădășeni, Moara, Horodniceni, Vulturești, Bogdănești, Stroiești, Drăgoiești, Bunești, Fântâna Mare, Hârtop;Județul Neamţ: zona joasă;Județul Vrancea: zona […]

Loto

Horoscop

 • 234.050 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team