Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Muzeul Antipa are o nouă identitate vizuală

Publicat: miercuri, 23 ianuarie 2019

 

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” este, poate, cel mai iubit muzeu din  țară, iar fidelitatea vizitatorilor săi este importantă și prețuită. Perceput ca un muzeu modern, atractiv, Muzeul Antipa dorește să fie ușor identificat de public prin simboluri care sa-l individualizeze și să vorbească despre misiunea și valorile sale.

 

Cu o identitate vizuală împrospătată, logo-ul muzeului și noul site www.antipa.ro fac parte dintr-un proiect mai amplu care va presupune, în aceasta primăvară, implicarea publicului în alegerea unui slogan al muzeului, pentru completarea modului în care se individualizează instituția. Este maniera în care copiii, tinerii, familiile pot participa la viața muzeului și împărtăși din așteptările lor.

 

„Am ales o paletă cromatică nouă a logo-ului, care exprimă în primul rând legătura între muzeu și natură (varianta principală, de culoare verde), curiozitatea copilărească și dorința de joc în sens descoperitor (varianta portocalie) sau rigurozitatea științifică și cunoașterea prin tehnologie (varianta albastră). Avem nevoie sa ne asociem, atât ca public, cât și muzeu, cu o identitate nouă, atractivă, proaspată.’’- Luis Ovidiu Popa directorul general al muzeului.

 

Printr-o abordare prietenoasă, noua pagina de internet, www.antipa.ro, oferă informații atât despre istoricul muzeului, expoziția permanentă, evenimentele și programele educaționale, cât și despre tarifele și programul de vizitare. Una dintre funcțiile noi al site-ului este posibilitatea programării vizitelor grupurilor prin completarea unui formular on-line, care poate fi accesat de pe orice dispozitiv (laptop, tableta sau telefon). De asemenea este posibilă înscrierea oricărei persoane la evenimentele sau programele educaționale ale muzeului.

 

Încă de la înființare, Muzeul Antipa a fost un muzeu ultra-modern, care a reușit să aducă societății magia unei lumi demult dispărute. Cu aproape 2.000.000 de exponate, dintre care 5.000 prezentate publicului, se conturează și se dezvăluie imaginea unui tezaur inestimabil. Cu mijloace și tehnică moderne este adusă în actualitate informația bogată și utilă. Dioramele – peisajele în care se prezintă în mediul lor natural exponatele – dar și panourile touch-screen celebrează cunoașterea istoriei naturale îmbinând vechiul cu noul.

 

Mulțumim agenției de publicitate MullenLowe pentru sprijinul acordat în realizarea noii identități vizuale și MullenLowe Profero pentru grafica noului site.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=107603

Zona comentariilor

Text To Speech

Meteo în țară

18 februarie 2019, 19:51
 

ESE
Senin
7°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 8°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 65%
Vânt: 0 km/h ESE
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:12
Apus: 17:48
Prognoza 19 februarie 2019
Zi
 

ESE
Parţial însorit
12°C
Vânt: 4 km/h ESE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

V
Nori intermitenti
3°C
Vânt: 4 km/h V
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 18-02-2019 Ora : 17 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 17:45 si 20:00 In zona : Județul Covasna: Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, Baraolt, Întorsura Buzăului, Zagon, Zăbala, Ozun, Sânzieni, Ghelința, Brăduț, Bățani, Cernat, Brețcu, Turia, Barcani, Ojdula, Catalina, Vâlcele, Boroșneu Mare, Bodoc, Ghidfalău, Dobârlău, Reci, Lemnia, Valea Crișului, […]

Loto

Horoscop

  • 182.630 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team