Muzeul Costumului Popular: expoziția de quilt-uri „Arta din peticele” 8-29 martie 2013

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” în colaborare cu Asociația Română de Patchwork, vă invită în perioada 8-29 martie 2013, la expoziția de quilt-uri intitulată „Arta din peticele”.

Expoziția propune publicului descoperirea sau redescoperirea un vechi meșteșug întâlnit în multe părți ale lumii, meșteșug ridicat la rang de artă, prin realizarea unor obiecte de mare valoare artistică. Activitatea de patchwork presupune documentare, concentrare, dăruire, îndemânare și foarte multă muncă.

Încă de la înființare, în anul 2007, Asociația Română de Patchwork a organizat și a participat la numeroase expoziții în țară și străinătate precum și la diverse acțiuni caritabile. Prin organizarea de cursuri și ateliere pentru copiii și întreaga familie, membrele asociației vin în întâmpinarea celor dornici să deprindă secretele acestui meșteșug ce tinde spre artă.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 8 martie 2013, ora 17.00 la Muzeul Costumului Popular, secție a Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti”, situată în Palatul Parlamentului, Corpurile A3 și F, str. Izvor nr. 2-4, sector 4, București.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.