Necrolog

Colegiul Director  al O.A.D.O., cu adâncă durere și regrete în suflet, anunță trecerea în neființă a  doamnei  ILINCA  DUMITRACHE,  director administrativ al Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului.

Cu profundă  tristețe, ne luăm rămas bun de Ia colega noastră LILI, un om care până  mai ieri era în mijlocul nostru.

În ultimele luni  știam că trece  printr-o suferință grea, dar speram să o depășească cu bine, așa cum, de-a lungul celor 72 de ani de viață, a trecut peste multe alte încercări dificile.

Cuvintele  sunt  prea  puține și neputincioase să  exprime tristețea noastră,  a colegilor ei de Ia OADO, alături de care a fost prezentă  timp de 28 de ani, Ia aflarea veștii că draga noastră colegă și prietenă a plecat dintre  noi.

Suntem alături de copiii ei, Florentina și George și nepotul Mircea, de sora ei Irina, nora Georgiana, soțul Tudor și de toate rudele și prietenii ei, atît de greu încercați în aceste momente.

S-a stins o viață de om, am  pierdut  o ființă dragă nouă, care a plecat Ia cer, Iăsând multă durere, tristețe și lacrimi în sufletele noastre, ale tuturor.

Ne vom aminti cu drag de tine Lili, dar de azi înainte nu te vom mai găsi decât în inimile și gândurile noastre,  de unde nu vei pleca niciodată.

Dumnezeu să te ia în Împărăția Lui, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit.

Odihnește-te în pace și drum lin spre lumină!

COLECTIVUL O.A.D.O.

Imagine de Andreas Lischka de la Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.