NORA ROBERTS-RECENZII

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări , în peste 400 de milioane de exemplare.

TRANDAFIRUL NEGRU

O poveste despre dragoste , flori și…fantome. Aceste trei cuvinte reprezintă romanul „Trandafirul Negru” scris de Nora Roberts.

Rossalind Harper , o femeie văduvă cu trei băieți mari , pasionată de flori și de tot ceea ce avea legătură cu grădina , a construit singură pepiniera „În Grădină”. Simbolul prieteniei este redat de cele două prietene ale ei , care îi sunt ca niște surori , Stella , îndrăgostită până peste cap de chipeșul Logan și Hayley , o proaspătă mămică. Cele trei femei locuiesc împreună și întrețin cu sudoarea frunții minunata grădină care aduce profit întregii familii și cu ajutorul căreia se întrețin.

Totul se schimbă în viața lui Roz atunci când se simte bântuită de Mireasa Harper , fantoma familiei de generații întregi , a cărei identități este încă nedescoperită. În căutarea disperată a adevărului , Roz Harper îi cere ajutorul doctorului Mitchell Carnegie , specialist în genealogie , de care ulterior se va îndrăgosti nebunește .

Oare va afla Roz cine este fantoma care nu îi dă pace și de ce încearcă să o protejeze , apoi să-i facă rău?!

CONCLUZIE :

Odată ce am inceput sa citesc aceasta carte , nu am mai lăsat-o din mână , mi-a plăcut enorm. Are o sensibilitate aparte , descrierea faptelor , a personajelor este făcută în detaliu. Se spune că o carte bună e o carte în care te regăsești și că trăiești odată cu personajele , devii personaj , așa m-am simțit eu citind această carte.

AMEȚITOR CA VINUL

Sophia Giambelli , o nemaipomenită femeie de afaceri , o fată frumoasă și inteligentă , este pusă la încercare de către propria soartă.

Ea are rolul de a face publicitate la compania administrată de către bunica ei , Tereza , deoarece are funcția de director de PR.

Sophia este nevoită să lucreze cu Tyler MacMillan , un tânăr cu care are divergențe la început , deoarece trebuie să facă schimb de roluri și să învețe să facă și muncă de teren , nu numai să stea la birou , dar tot soarta decide ca ce doi să se îndrăgostească nebunește și să fie de nedespărțit , cu toate că la început relația lor era bazată strict pe nevoile fiziologice.

Soarta Sophiei este pusă cu adevărat la încercare atunci când intră în propriul apartament și își găsește tatăl mort , fără nici un fel de explicație.

Atât din punct de vedere profesional , cât și personal , viața Sophiei va lua o întorsătură neașteptată  , dat fiind faptul că moartea tatălui său era privită ca pe o crimă și ea era unul dintre principalii suspecți , dar și afacerea de familie care a devenit ținta unor acte de sabotaj.

Oare Sophia Giambelli să-și fi omorât tatăl , sătulă să-și vadă mama suferind ,  sau una dintre nenumăratele femei din viața bărbatului?!

CONCLUZIE

Această carte mi-a trezit interesul , deoarece pe lângă faptul că este un roman de dragoste minunat în care se descriu scene incendiare între oamenii care se iubesc cu adevărat și au pasiunea de a se iubi cu foc  , l-aș încadra în categoria romanelor polițiste pentru că prezintă mai multe cazuri de moarte bizară , iar ceea ce este cu adevărat frumos , adică adevărul despre cum s-au petrecut incidentele și deznodământul lor , este explicitat abia la sfârșit , în ultimul capitol.

Alexandra Elena CHIRA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.