Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Normalitate (Normality) by Remus CERNAT

Publicat: sâmbătă, 04 mai 2019

EXCLUSIVITATE

O fărâmă de normalitate, într-o familie normală, cu un bărbat normal, o femeie normală și o pisică normală. Unde-s copiii normali  din familia asta normală? Sunt pe țeavă! Ia uite-te la femeia normală, îmbrăcată frumos și normal pentru soțul ei care vine obosit de la muncă! Cum adică îmbrăcată frumos? Exact! Vrei copii? Nu te îmbraci în indispensabili, gogoșari, helănci groase, lălâi și basmale băbești pe cap! Fii vaporoasă, ispititoare, fii femeie, așteaptă-l cu o cadă de apă caldă, cu bule și petale, cu mâncare caldă, cu un pahar mare de vin roșu (aici pâinea și vinul au o dublă semnificație; pe butoi sunt două semne – o cruce – Sângele și Trupul Domnului, Sfânta Împărtășanie și trei de X– intimitate maximă, copii, fericire). Fii blândă, fii zâmbitoare, pisicește-te, fii cât poți tu de disponibilă, fără să fii libidinoasă; lasă-l pe el să aleagă momentul, să te curteze, să te vâneze! Fă-l să vină de la serviciu alergând la tine, fii colțișorul lui de rai, să nu mai aibă nevoie de o seară de bere cu colegii, o seară de meci cu prietenii, de ”ședințe” prelungite.

Stai linișitită că și el o să-ți gătească, o să te spele, o să te maseze, o să-ți facă sute de cadouri și surprize plăcute.

Un bărbat iubit nu rămâne niciodată dator…dacă îl lași să fie Bărbat! Nu fi vacă încălțată! Nu te urca cu copitele pe grumazul lui!

Nu-i da ultimatumuri! Ai răbdare cu el, Crește-l!

Voltaire spunea: ”Te-ai supărat? Deci, ești vinovată”!

Dar chiar și așa, nu ar trebui să fii supărată; poate ți-am făcut un compliment, vaca e animalul ăla cu țâțe mari, care dă laptele ăla bun, din care se face smântâna aia minunată…mmm, yummy x 3, în India ai fi venerată ca o sfântă!…; – ) (Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă!

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta decorativă.

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte aparent, toate având Morala Ortodoxă! De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă.

Ca pictor-sculptor-artist decorativ sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită!

Sper să vă schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri …

Apropo, cei care căutați arta progresistă, New Age, dadaistă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Fascicole infime de erotism?  Ei, cam da, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !”, doar am fost dansator exotic. Sper că nu am scăpat nimic trivial, căci acum sunt omul Lui! Amin! 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=110293

Zona comentariilor

Meteo în țară

8 aprilie 2020, 14:52
 

N
Soare
18°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 22°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 23%
Vânt: 4 km/h N
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 4
Răsarit: 6:44
Apus: 19:52
Prognoza 9 aprilie 2020
Zi
 

VSV
Soare
22°C
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

V
Senin
7°C
Vânt: 7 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 281.094 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team