Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Noutăți de la Samsung

Publicat: joi, 26 decembrie 2013

Samsung Electronics a anunțat lansarea Kit-ul pentru Dezvoltarea de Software pentru Smart TV-uri, versiunea 5.0, ce va oferi dezvoltatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a construi aplicații pentru platforma televizoarelor Smart.

Noul SDK pentru Smart TV de la Samsung a extins platformele actuale pentru o dezvoltare mai ușoară a aplicațiilor, iar funcțiile sale au fost îmbunătățite pentru a spori utilizarea și performanța acestora. Versiunea SDK 5.0 este compatibilă cu mai multe dispozitive decât varianta anterioară și va permite consumatorilor să controleze aparatele electrocasnice din casă – incluzând sistemul de iluminare, aerul condiționat și frigiderele – prin utilizarea aplicației pentru Smart TV-urile Samsung.

“Cu o creștere a membrilor și a numărului de download-uri de SDK de la an la an, website-ul Samsung Development Forum devine una dintre cele mai mari comunități ale dezvoltatorilor de aplicații pentru Smart TV din lume,” a spus Young Ki Byun, Vice președinte al Software Research & Development Team din cadrul Samsung Electronics. “ Avem în plan să oferim o varietate mai mare de platforme și să îmbunătățim condiţiile de dezvoltare pentru a extinde ecosistemul aplicațiilor pentru Smart TV.”

Noua versiune de SDK a fost creată pentru a răspunde cererilor comunității de dezvoltători Samsung în ceea ce privește creșterea numărului de dispozitive compatibile. În această direcție, Samsung investește în construirea unui portofoliu de aplicații variat.

Una din caracteristicile excepționale ale noului SDK pentru televizoarele Smart Samsung o reprezintă Web UI Framework pentru Samsung Smart TV Caph (Beta Cassiopeia). Datorită acestui nou framework, dezvoltătorii pot folosi standardele HTML5 – pentru a crea aplicații într-un mod mai simplu, prin folosirea unor efecte de animație complexe și design inovator. Samsung este, de asemenea, prima companie în sectorul Smart TV-urilor care folosește tehnologia PNaCL, care permite dezvoltătorilor să creeze aplicații pentru diverse modele de Smart TV fără să se îngrijoreze în privința compatibilității.

Mai mult decât atât, Samsung a îmbunătățit caracteristicile modelului de SDK anterior, înclusiv în privința funcției Multi-Screen și browser-based IDE.Funcția Multi-Screen permite aplicației să fie folosită atât pe TV cât și pe dispozitivele mobile, iarbrowser-basedIDEajută la dezvoltarea aplicațiilor prin faptul că permite dezvoltătorilor să lucreze în browser-ul web fără a folosi un instrument separat.

Kit-ul pentru dezvoltarea de software 5.0 poate fi downloadat pe website-ul Forumului Dezvoltatorilor Samsung http://www.samsungdforum.com/, începând cu 6 ianuarie 2014.

Primul, cel mai mare și mai curbat televizor Ultra HD de 105 inci din lume 

Samsung Electronics a anunțat că va dezvălui primul și cel mai mare și mai curbat televizor Ultra HD de 105 inci din lume la CES (International Consumer Electronics Show) 2014, ce va avea loc între 7-10 ianuarie, 2014, în Las Vegas.

Anul acesta, la IFA 2013, Samsung a demonstrat că tehnologia avansată stă la baza produselor sale, prin lansarea primului televizor UHD curbat din lume. Acum, compania își va dovedi rolul de lider în tehnologie în ceea ce privește piața globală de televizoare prin prezentarea televizorului curbat UHD de 105 inci la CES 2014.

“Suntem bucuroși să prezentăm televizorul curbat Ultra HD de 105 inci, ce reprezintă punctul culminant al dezvoltărilor Samsung, urmeazând evoluția primului televizor curbat UHD expus la IFA 2013,” a declarat HS Kim, Vice Președinte Executiv al diviziei Visual Display Business din cadrul Samsung Electronics. “La CES 2014 veți experimenta un adevărat televizor curbat optimizat pentru mediile de vizualizare ale consumatorilor.”

Televizorul curbat Samsung UHD de 105 inci dispune de un nou algoritm pentru redarea imaginii care redă culorile într-un mod optimizat, cu un simț al profunzimii imaginii. Întrucât panoul curbat a fost îmbunătățit și o tehnologie de tip circuit a fost adăugată, combinația dintre noua versiune a panoului curbat și procesorul mai bun de furnizare a imaginii oferă cea mai puternică experiență multisenzorială.

Întrucât televizorul Samsung Ultra HD de 105” este cel mai curbat din lume, acesta furnizează imagini de aproape două ori mai intenseatunci când este privit dintr-o parte și cea mai bună experiență de vizualizare indiferent de unghiul în care s-ar afla privitorul. De asemenea, televizorul de 105 inci are încorporată tehnologia ‘Quadmatic Picture Engine’ ceea ce îl face să livreze tot conținutul la nivelul UHD de calitate a imaginii, indiferent de sursa acesteia. Televizorul curbat Ultra HD de 105 inci Samsung are o rezoluție a ecranului de 11 milioane de pixeli (5120X2160) si un raport de aspect de21:9.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=20559

Publicat de la data dec. 26 2013. Categorii IT & C, LIFE & STYLE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

14 octombrie 2019, 10:29
 

N
Soare
13°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 16°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 76%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:29
Apus: 18:34
Prognoza 15 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Înnourat
24°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Parţial noros
10°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 233.563 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team