Oltean: PDL va participa la dezbaterile din plen pentru revizuirea Constituției

PDL va participa la dezbaterile din plen a proiectului de revizuire a Constituției pentru a-și susține amendamentele, cu toate că a părăsit dezbaterile din comisia parlamentară. Declaraţia aparţine, deputatul Ioan Oltean.

Totodată, el a precizat că partidul va cere direct Comisiei de la Veneția observațiile la acest proiect.

„Am părăsit sala de dezbateri în comisie, dar vom fi prezenţi în plenul Parlamentulu pentru a ne susţine amendamentele şi vom uzita de toate pârghiile parlamentare pentru a ne impune poziţiile”, a afirmat Oltean.

Potrivit lui Oltean, preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu nu a putut pune la dispoziţie observaţiile Comisiei de la Veneţia privind acest proiect.

„La solicitarea noastră de a ne pune la dispoziţie observaţiile Comisiei de la Veneţia, preşedintele comisiei nu a putut să o facă şi, în consecinţă, declar că aceste observaţii nu există”, a afirmat Oltean.

Deputatul a precizat că PDL se va adresa direct Comisiei de la Veneţia pentru a primi observaţiile, dacă acestea există.

„PDL se va adresa Comisiei de la Veneţia pentru a pune la îndemână observaţiile la proiectul de revizuire”, a adăugat Oltean.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.