OLX și Taxify echipeaza 50 de automobile cu scaune de copii

OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, lansează un parteneriat prin care oferă 50 de scaune de copil partenerilor Taxify, începând de astăzi, 5 octombrie.

Atât OLX, cât și Taxify, se bazează pe folosirea rațională a resurselor disponibile, încurajând prin existența lor recircularea produselor în economie. Parteneriatul dintre cele două companii vine ca urmare a faptului că, în momentul de față, nu există o secțiune specială de unde se pot comanda mașini dotate cu scaun de copil în aplicația Taxify. Conform legislației în vigoare, copiii sub 3 ani pot fi transportați cu un autovehicul numai dacă se află într-un scaun special omologat.

Noutatea este vizibilă utilizatorilor de Taxify printr-un buton dispus în ecranul principal,  primul care apare după deschiderea aplicației. Aceștia pot alege una din cele două categorii – cea de bază, ce are înregistrate numai vehicule nu mai vechi de 10 ani sau categoria Taxify BabySeat, ce are înregistrate numai vehicule ce dispun de un scaun de copil. În perioada 5-19 octombrie, tariful nu va avea taxe suplimentare; după această perioadă, tariful unei curse va fi cel standard la care se adaugă o taxă suplimentară de 9 lei.

„Suntem bucuroși că am pus bazele acestui parteneriat împreună cu Taxify și sperăm că și utilizatorii vor aprecia demersul nostru. Practic, am achizitionat 50 de scaune auto pentru copii de la mamele de pe OLX, scăunele care, în acest fel, își vor recăpăta utilitatea. Încercăm să fim cât mai aproape de nevoile consumatorilor noștri, motiv pentru care am considerat că este parte din datoria noastră să venim în întâmpinarea dorințelor acestora cu soluții adaptate modului lor de viață. De asemenea, oportunitatea acestui parteneriat a venit firesc, mai ales în contextul recentei campanii lansate de OLX, #BebeBine”, a declarat Marius Funie, Brand Manager OLX.

Prin campania #BebeBine, OLX își propune să identifice mămicile care postează pe site, în secțiunea Mama și Copilul, și să le ofere un premiu în bani în valoare de 10.000 de lei sub forma unei indemnizații.

„Taxify este o aplicație de tehnologie ce conectează utilizatorii cu cel mai apropiat partener Taxify din zonă. Atunci când am analizat introducerea unei noi secțiuni BabySeat pe platforma Taxify, OLX a fost unul dintre primii parteneri la care ne-am gândit. Viziunea Taxify de a oferi servicii ușor de utilizat și cât mai convenabile, împreună cu protejarea mediului prin folosirea rațională a resurselor disponibile, este aceeași viziune pe care o împărtășesc și cei de la OLX”, a adăugat Bogdan Măriuț, Business Development Manager Taxify.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.