"On air music awards", 15 aprilie, Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti

Star Management premiază unii dintre cei mai importanţi oameni ai Industriei Muzicale româneşti în cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc pe 15 aprilie 2013, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. ”On Air Music Awards” reuneşte artişti şi oameni care fac posibilă apariţia acestora în faţa publicului, fiind primul eveniment de acest tip din România.

 Initiativa Star Management porneste din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnate personalitati ale scenei muzicale romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce impreuna pe covorul rosu artisti, producatori, regizori, tehnicieni si alti reprezentanti de seama pentru Industria Muzicala romanească. Evenimentul va incepe la orele 1900 odata cu aparitia primilor invitati pe covorul rosu, iar Gala propriu-zisa va demara la 2030 si ii va premia pe cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz, alesi dintre cei aproximativ 70 de nominalizati. Peste 1000 de invitati vor asista la un show impresionant incluzand, pe langa premierea propriu-zisa, momente live ce se vor desfasura intr-un decor spectaculos, completand un show care se doreste a fi o celebrare a muzicii romanesti. Dress-code-ul acestei Gale va fi black tie, in spiritul premium al acestui eveniment.
„Prin inițiativele sale, Star Management isi doreste sa sustina, sa promoveze si chiar sa formeze profesionisti in industria muzicală romanească. De la bun inceput ne-am propus sa punem accent pe calitate si nu pe cantitate. ON AIR MUSIC AWARDS vine ca un răspuns firesc la transformarile care se produc in showbiz-ul autohton, la faptul ca publicul cere si apreciaza muzica live, la faptul că artistii, producatorii si impresarii cauta calitatea. Showbiz-ul romanesc se indreapta spre maturitate. Componenta ”show” se face simtita in concertele artistilor mainstream, devenind o preocupare. Posturile de radio ruleaza piesele artistilor cu cele mai multe concerte, lucrurile se misca spre crearea unei industrii autentice. In acest context, ON AIR MUSIC AWARDS devine o necesitate si un răspuns. Premiile acordate profesionistilor din industria muzicală romanească, de pe scenă si din spatele acesteia, reprezinta o celebrare a muzicii romanesti, de care speram sa se bucure, atat artistii, cat si publicul.”a declarat Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM si Managing Partner al Star Management.
Gala ON AIR MUSIC AWARDS este cu adevarat semnificativa pentru Industria Muzicala romaneasca, intrucat pune in lumina cei mai importanti ambasadori ai acesteia si recunoaste meritul tuturor reprezentantilor antrenati in promovarea valorilor si calitatii muzicii romanești. Sustinerea, reliefata de premierea profesionistilor din acest domeniu, are ca scop atragerea si incurajarea noilor talente, in vederea consolidarii imaginii muzicii romanești. Premiile acordate vor reflecta în totalitate opinia profesionistilor de cel mai înalt rang din industria muzicala care vor alcatui juriul acestei Gale.

După publicarea nominalizărilor la categoriile „Cel mai bun dance”, „Cel mai bun pop rock” și „Cel mai bun hip hop”, iată în continuare nominalizările pentru categoriile „Cel mai bun rock alternativ”, ”Cel mai bun videoclip” și „Cea mai bună voce feminină”.

Cel mai bun rock alternativ
Baby              Changing Skins
Gândurile  The Mono Jacks
Nu mă opri  Les Elephants Bizarres
Soare răsare  Travka
Spnzrtr  Robin & The Backstabbers

Cel mai bun videoclip
A ta   Corina
Cât de departe Holograf
Dead man walking Smiley
Dă vina pe voltaj Voltaj
Pleacă   Vunk & Antonia

Cea mai bună voce feminină
Alexandra Ungureanu
Andra
Antonia
Loredana
Paula Seling

Nominalizările au fost făcute pe baza difuzărilor radio și TV, iar câștigătorii vor fi desemnați de către un juriu de peste 30 de profesioniști din domeniile muzicale sau conexe muzicii: producători, promoteri, jurnaliști, artiști, regizori etc.

 

ON AIR MUSIC AWARDS este un eveniment organizat de Star Management. Partenerii media ai Galei sunt KANAL D, EUROPA FM, STORY, RING, SAPTE SERI, COCOR MEDIACHANNEL, iConcert, InfoMusic, OrasulM.eu. PR partner este GALA MANAGEMENT&PR.
Star Management este o companie infiintata in anul 2004 de Anca Lupes si Zoli Toth. in cei 9 ani de existenţa, compania a lansat primul site de booking online din Romania (ImpresarOnline), primul concurs privat de compozitie din Romania (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artisici si Organizatori de Spectacole, a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internationale din Romania (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima editie Rock The City etc) si s-a ocupat de managementul si promovarea unor nume din prima liga a artistilor romani precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Incepând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociatia Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovarii turismului în România – „Pro Istoria Fest”.
Zoli Toth este absolvent al Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, membru fondator al grupului SISTEM si cunoscut activist ecologist, ambasador al unor importante miscari eco sau caritabile, cum ar fi Earth Hour sau Nelson Mandela 466-64 Bangles Romania.
Anca Lupes este unul dintre cei mai experimentaţi profesionisti ai industriei muzicale din Romania, primul absolvent roman al unui curs Music Business Master Certificate acordat de prestigioasa Berklee College of Music din Boston, SUA si trainer pentru cursurile de Impresar Artistic si Organizator de Spectacole derulate de Star Management. Experienţa sa de organizator de spectacole începe cu ROckmania Festival (1995), Michael Jackson (1996) si Galele Tele7abc (1995-1997).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.