OnePlus a detronat Apple si Samsung in vanzarea de smartphone-uri premium

Pe segmentul premium al vanzarii de telefoane mobile inteligente, OnePlus a inregistrat un record, depasind gigantul Samsung pe una dintre cele mai importante piete din lume, India. OnePlus beneficiaza de marketing puternic, iar compania utilizeaza in mod eficient mediile sociale pentru a ajunge la baza de utilizatori tinta. Aplicand puternice strategii de marketing si oferind clientilor produse premium la preturi accesibile, OnePlus a devenit liderul unei piete cu peste 1,3 miliarde de persoane si un adevarat pericol pentru Apple si Samsung in intreaga lume.

OnePlus 6 a fost cel mai bine vandut model din segmentul premium urmat de Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 5T. Cu vanzari de aproape trei ori mai mari decat Galaxy S9 Plus, OnePlus 6 este favoritul cumparatorilor din India, producatorul OnePlus reusind performanta de a vinde 1 milion unitati in numai 22 de zile.

OnePlus 6 poate fi comandat in Romania de pe oneplus.com la 519 euro, iar prin intermediul acestui link primiti un voucher de 20 euro pentru accesorii.

Sursa: manager.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.