Oprescu vrea să inaugureze pasajul Mihai Bravu – Splaiul Unirii în martie 2014. Dacă vremea va permite…

Şoferii ar putea circula pe primul pod al pasajului Mihai Bravu – Splaiul Unirii „undeva in martie 2014”, dacă vremea va permite buna desfăşurare a lucrărilor.

„Lucrarile merg foarte bine, chiar mult mai bine decat m-am asteptat, in conditiile in care au trecut doar trei luni si patru zile de cand au fost reluate lucrarile. Pe 6 ianuarie inteleg ca va fi adus si ultimul tablier pentru ca podul sa se poata traversa in intregime. Asa cum puteti vedea, scheletul podului este terminat si sustinut. Cred ca daca vremea ne va permite, undeva in martie 2014 se va putea circula pe acest pod”, potrivit declaratiei din decembrie a Primarului General, Sorin Oprescu.

In ceea ce priveste lucrarile la cel de-al doilea pod, Oprescu a aratat ca „deja au fost amplasati stalpii in laterale, in vederea realizarii podului, iar la sfarsitul anului 2014 intregul pasaj va fi dat in folosinta”.

Cu acelasi prilej, primarul general a precizat ca pasajul va fi traversat zilnic de peste 48.000 de masini si va contribui la descongestionarea traficului in zonele Brancoveanu, Nitu Vasile, Bulevardul Berceni si fosta Macaralei.

Pasajul Mihai Bravu – Splaiul Unirii va avea doua poduri paralele, peste Splaiul Unirii/Raul Dambovita si, respectiv, peste intersectia Prelungirea Sos. Mihai Bravu – Calea Vacarestilor.

Podurile – unul cu lungimea de 675,4 metri si unul de 687,7 metri – vor avea cate doua benzi de circulatie pe fiecare sens. Potrivit municipalitatii, in prezent, primul pod este realizat in proportie de 65%.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.