Ora de muzică (Music Class) by Remus CERNAT (57)

EXCLUSIVITATE

O fetiță drăguță de 11 ani din clasa a 5-a  îl iubea la nebunie pe un băiat de 14 ani din clasa a 7-a. El nici n-o vedea. Era favoritul fetelor din toată școala, ochi albaștri, trup atletic, cânta la chitară! Era îndrăgostită de el și frumoasa școlii, o balerină din clasa a 8-a! Pe ea o vedea , … o dată pe lună …dar n-o iubea!

Chitaristul nostru o prefera pe profa de muzică pentru că venea îmbrăcată numai cu taioare mulate și decoltate, iar într-o zi când a lipsit profa de desen a ținut ora profesoara de muzică într-un mare fel, plin de culoare – a trimis toate fetele să picteze câte un copac din curtea școlii, iar pentru toți băieții de clasa a 7-a a pozat goală! 37 de ani, frumoasă, proaspăt părăsită de soț pentru una de 20, încă în stare de șoc, face baie de mulțime prin cluburile de noapte și ziua bagă spaima în erecțiile școlarilor… după mintea ei se răzbună nemilos pe tot genul masculin de la un cap la altul!

… aș putea să aberez mai departe cu tot felul de scenarii care mai de care mai scârboase și mai revoltătoare, DAR cam asta ne așteaptă dragi părinți într-un viitor foarte apropiat DACĂ DORMIM ÎN BOCANCI !!!

În aceste momente liniștite, politicienii noștri netulburați de nimeni datorită carantinei, votează tihnit la ceas de taină LEGI ABOMINABILE PRO PEDOFILIE, legi de sexualizare forțată a copiilor, fără acordul părinților, sub paravanul educației sexuale!… lecții de masturbare pentru copii de 0-4 ani, la copii de 4-6 ani se consolidează cunoștințele despre prietenie și DRAGOSTE între persoanele de același sex, copii 9-12 ani diferențele dintre identitatea de gen și sexul biologic, 12-15 ani homosexualitate la greu pe față!

Și asta e doar introducerea în ”fascinanta” lume a ”civilizației” occidentale! E limpede că suntem retrograzi și uneori chiar înapoiați, fără pic de imaginație că nu înțelegem jocurile lor sofisticate aristocratice de duminică – vânătoare de copii goi (6-8 ani) cu arcul și pumnalul, după care în ordine descrescătoare de la Câștigător la ultimul loc se oferă la cină inimă de copil la grătar, pulpe piept, aripi etc. După o masă copioasă urmează jocurile erotice cu un set de copii special antrenați, mai tineri cu vreo câțiva ani …până când ajung și ei la 8 ani și trec la grupa de vânătoare!

Vă vine să credeți că noi, aici în România, avem un judecator care e de acord cu zoofilia dacă animalul nu urlă de durere… ??? Vă imaginați câtă bătaie a mâncat băiatul ăsta în copilărie și cât de batjocorit a fost de fete în adolescență de a ajuns la sex cu animale?!(chiar dacă e numai la nivel de gând/mentalitate și tot e foarte grav! Cum poți avea încredere în dreptatea unui asemenea judecător? (https://www.cotidianul.ro/judecatorul-danilet-este-de-acord-cu-zoofilia-daca-animalul-nu-tipa-de-durere/)

Ca orice viclenie bine ticluită de tip Fereastra Overton ”civilizația europeană” ne bate la cap cu Raportul Lunacek (apoi mai târziu Estrela) încă din 2014 (http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parlamentul-european-a-adoptat-raportul-lunacek-nu-mai-trebuie-sa-toleram-homofobia-in-europa-un-cunoscut-publicist-ortodox-candideaza-la-europarlamentare/)

Iar începând de anul acesta statul român plătește 60.000 euro pentru operația de schimbare de sex! Adica suma integrală! Uite aici se duc banii noștri de la asigurările de sănătate! Pentru niște amărâte de analize la sânge n-au bani, sau te plimbă până te lași păgubaș! (http://www.graiulsalajului.ro/statul-deconteaza-60000-euro-pentru-o-operatie-de-schimbare-de-sex-a-61690)

Pe fondul ăsta sodomo-gomoric de educație sexuală denaturată parcă văd deja o scenă de film în care un profesor libidinos trece printre băncile copiilor de clasa a întâia punând mâna pe  cocoșelul băieților și învățându-i să decaloteze corect, unul se opune, nu-l lasă pe profesor să se apropie și fuge către ieșire, acesta îl prinde la ușă exact de penis, copilul urlă de durere, se smulge și scapă!

Mare proces de anvergură națională, malpraxis cu molestare, mass media, televiziuni, recursuri, contestații, CEDO… până la urmă Sistemul câștigă tot ce se poate câștiga, se dovedește că l-a atins în interiorul clasei de curs și că avea efect educativ informațional! Copilul distrus, Părinții distruși, Toată țara distrusă!

Se așterne o tăcere mormântală pe toate canalele de informare !

A două zi în Piața Centrală a orașului profesorul și judecătorul în cauză spânzurați cu pielea jupuită! Însuși președintele țării din acea perioadă se spânzură … din greșeală! S-a urcat pe un teanc de dicționare germană-engleză, a alunecat, lent, și și-a prins cravata în fermoarul de la pantaloni! A murit strangulat într-o poziție chircită de autofelație! De fapt, auto cunnilingus! S-a dovedit că avea labii!

PS: Probabil nu o să fac niciodată filmul ăsta, dar cineva trebuie să scrie despre mizeriile astea, trebuie să vă trezească, să vă scuture, să vă îngrozească; poate vă gândiți de două ori când vă hotărâți să stați comod acasă în loc să mergeți la un Marș ProFamilia Tradițională!

PS 2: Dar dacă-l fac!?!

(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Remus Cernat – actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă!

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta vizuală pop art.

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte… aparent, până aflăm că toate au Morala Ortodoxă! Şi atunci nu mai sunt mărunte !

De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă. Consider că arta (de orice gen) fără Morală Creştină e total inutilă! În cel mai fericit caz!… căci, în general, e nocivă, dar pentru că e atât de vicleană şi subtilă trece ca fiind “elitistă”! E aşa ca satana care vrea să ne convingă că nu există! Cum la fel de nocive au fost Renaşterea şi Iluminismul, aceste ferestre Overton pentru urgiile de azi! Să scoţi tu pe  Dumnezeu, Făcătorul Cerului şi al Pământului, din centrul existenţei umane şi să bagi omul, această râmă târâtoare şi neputincioasă (care suntem cu toţii) e o prostie infinită! Dezvoltăm altădată!

Ca pictor-sculptor-artist vizual Pop Art sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită. Sper să schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri şi câte o povestioară.

… apropo, cei care căutați artă progresistă, new age, dadaistă, abstractă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Nu mă pricep şi nu înţeleg arta nefigurativă. Fascicole infime de erotism? Posibil, dar în cantitaţi neglijabile, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !” Am fost şi eu odată demult, în precambrian, dansator exotic. Glumesc, nu există precambrian şi nici o altă era geologică, lumea are 7500 şi ceva de ani de la Facere! Bulversaţi? Mă bucur, un motiv în plus să mă urmăriţi căci acum sunt omul LUI!  Amin!

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.