Partidul Ecologist Roman, un nou apel catre Ministrul Apelor si Padurilor

In problematica lemnului de foc, PER face un apel catre ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes de a iesi din canoanele traditionale si invechite cu privire la asigurarea incalzirii locuintelor doar cu lemn de foc. Il atentionam pe ministrul Ioan Denes ca exista numeroase alternative care pot salva distrugerea Fondului Forestier Romanesc si pot rezolva, deopotriva, aceasta problema a romanilor.

Numai daca luam in considerare faptul ca Romania s-a angajat sa exporte gazul metan extras de pe platfoma litorala a Marii Negre catre Ungaria, Austria si Bulgaria, fara a-l utiliza in scop propriu ca solutie alternativa a lemnului de foc si, tinand cont de aceasta criza a lemnului de foc, putem constata ca Ministerul Apelor si Padurilor, prin Ministrul Ioan Denes cat si aripa padurilor gestionate de Ministerul Mediului, prin Gratiela Gavrilescu sunt elemente captive ale mafiei verzi, care cauta diverse motivatii nejustificate pentru distrugerea totala a fondului forestier romanesc.

Este regretabil sa vedem cum alianta de guvernare PSD-ALDE si parlamentarii partidelor din opozitie continua sa priveasca padurea dintr-o perspectiva economica si in acelasi timp sa se declare ingrijorati de criza lemnului de foc.

In aceste conditii, putem afirma, fara retineri, ca mafia padurilor din Romania este foarte bine reprezentata si sustinuta atat in Guvern, in Parlament si chiar la nivelul Presedintiei Romaniei.

Presedinte PER
Danut POP

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.