Paşaport pentru cultură, o poartă deschisa către viitorul copiilor noştri

Intr-o atmosfera efervescenta, calda si plina de glasurile zglobii ale copiilor, in sala de festivitati a Casei de Cultură a oraşului Chitila, Corint Educational a lansat noul proiect educaţional la nivel national Paşaport pentru cultură, o poartă deschisa către viitorul copiilor noştri.

Sala a fost neincapatoare, elevii veniti de la scolile din localitatile limitrofe capitalei, Chitila, Mogosoaia si Chiajna au raspuns cu promptitudine la micile concursuri pe care le-am organizat in timpul festivitatii, iar acordurile de chitara, nai si vioara ale ansamblului folcloric Doruletul au facut deliciul publicului.

Cadre didactice, părinţi, elevi, inspectori şcolari au fost alături de noi în acest demers cultural. Invitaţi speciali ai acestui eveniment au fost, secretar de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, d-na Vasilica Ştefania Duminică, inspector general limba şi literatura română la Ministerul Educatiei Nationale, d-na Mina Maria Rusu şi inspector general limba si literatura romana d-na Mihaela Daniela Cîrstea.

Distinsele doamne au vorbit despre experientele avute ca dascali, despre importanţa educaţiei şi rolul esential al lecturii pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.