Patronul Cherhanalei din 2 Mai, pierdut în mare

 

Trei pescari din judeţul Constanţa au fost surprinşi de furtună, în timp ce se aflau cu barca în largul Mării Negre. Aceştia sunt căutaţi de către autorităţi, după ce au fost sesizaţi telefonic de dispariţia lor. Cei trei pescari dispăruţi se numesc Vasile Pârvu, Călin Cristin şi Gheorghe Stănică. Gheorghe Stănică, cunoscut drept Călin de către apropiaţi, este patronul Cherhanalei din 2 Mai. Nu sunt informaţii dacă aceştia mai sunt în viaţă. Ce spun autorităţile „În data de 06.03.2019, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coasta Constanța (structura din Mangalia) au fost informaţi telefonic despre faptul că o ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la ora 14.00 nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea ambarcaţiunii, respectiv a persoanelor în cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliţiei de Frontieră au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC.

Acțiunea de căutare şi salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC Constantă, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului.”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.