Pelerinaj spectaculos organizat de tânărul jurnalist Mihai Căldăraru

În cadrul Campaniei Umanitare IUBEȘTI ȘI CREDINȚĂ DĂRUIEȘTI, Mihai Căldăraru, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, a reușit să ducă un număr de 20 de persoane defavorizate din mediul rural la la prăznuirea Sfintei Parascheva.

Pelerin: ”e prima oară, să ne-nchinăm, să ne rugăm, să fim sănătoşi”. Mulțumesc mult domnului Mihai Căldăraru, că m-a ajutat să ajung la Sfânta Cuvioasa Paraschiva. Muti George Laurențiu. ”Aşa ne mai rugăm pentru familie, pentru copii, pentru toată lumea, pentru sănătate”.Mă rog pentru sănătatea domnului Director General Mihai Căldăraru, că m-a adus la Iași.

Radu Rita: ”Eu vin la Sfânta Cuvioasa Paraschiva de 20 de ani, vreau să vă spun că am venit să mă rog de sănătatea tuturor oamenilor, familie, prieteni să ne ferească Sfânta Cuvioasa Paraschiva de tot răul, vreau din tot sufletul meu în calitate de mamă, bunică să-i mulțumesc necondiționat prietenului meu Mihai Căldăraru că a făcut o faptă bună să ajung și anul acesta la Iași să ating racla Sfintei Cuvioasei Paraschiva”:

Mihai Căldăraru a realizat cu real succes campania umanitară IUBEȘTI ȘI CREDINȚĂ DĂRUIEȘTI. A dus 20 de persoane defavorizate din mediul rural.

Sursa foto reprezentativă: Facebook Arhiepiscopia Iașilor – Mitropolia Moldovei și Bucovinei

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.