Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul Steaua-Chelsea

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti – CHELSEA Londra din cadrul UEFA Europa League, care va avea loc joi, 07 martie, pe stadionul „Arena Naţională” din capitală, începând cu ora 20.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 17.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

– Jandarmeria Capitalei a organizat astăzi, 06 martie a.c., începând cu ora 11.00 la stadionul Arena Naţională, şedinţa de cooperare a forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică.
– Pentru această partidă au fost epuizate toate biletele puse în vânzare iar casele de bilete vor fi închise, de aceea, Jandarmeria Capitalei recomandă persoanelor tentate să achiziţioneze bilete de pe piaţa neagră să nu încurajeze această practică ilicită întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate.
– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
– Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
– Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.