România participă la Bursa Internaţionala de Turism de la Berlin

În perioada 06-10 martie 2013, România participa la cea de-a 48-a editie a Bursei Internationale de Turism „Internationale Tourismus Börse (ITB)” de la Berlin, cel mai mare eveniment de profil din lume.

Pe durata desfasurarii targului, delegatia României condusa de Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, doamna Maria Grapini, va avea o serie de intalniri cu oficiali straini si cu reprezentanţi ai turoperatorilor germani. Intalnirile au ca scop promovarea Romaniei ca destinatie turistica in Germania, cea mai importanta piata emitatoare de turisti catre Romania, dar si promovarea pe alte piete internationale.

Standul Romaniei la Targul de Turism de la Berlin se intinde pe o suprafata expozitionala de 407 de metri patrati si va gazdui 50 de expozanti: operatori economici din domeniul turismului, autoritati locale si asociatii de promovare a zonelor turistice romanesti.

Cu un numar de peste 11.163 expozanti din peste 188 de tari, Bursa Internationala de Turism de la Berlin a inregistrat in 2012 un numar de 11.127 de specialisti si 60.000 de vizitatori privati. De asemenea, au fost acreditati 7.000 de jurnalisti din 94 de tari.

România este prezenta la ITB Berlin cu stand national inca din anul 1970. Anul acesta Romania va avea stand amenajat in hala 11.1, alaturi de Ungaria, Slovacia, Macedonia si Serbia.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.