Peter Pan pe gheaţă, în premieră la Bucureşti

„Băieţelul care a refuzat să crească” sau celebrul personaj al lui J.M. Barrie – Peter Pan – soseşte în premieră la Bucureşti în această toamnă, în perioada 7-9 Noiembrie 2013 copiii din Bucureşti şi nu numai se vor putea bucura de povestea lui Peter Pan, spusă prin dans pe gheaţă de către patinatorii de la The Russian Ice Stars, la Sala Palatului, o adaptare spectaculoasă a celebrei poveşti, pentru copiii şi adulţii de toate vârstele.

Peter Pan este, probabil, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii şi ale desenelor animate pentru copii. Băieţelul care nu a mai vrut să crească şi care poate să le arate şi altor copii cât de frumos este să trăieşti în Ţara de Nicăieri, fără părinţi, şcoală şi teme, îşi fascinează şi astăzi fanii de toate vârstele. Alături de Wendy şi zâna Tinkerbell, el luptă cu piraţii conduşi de Căpitanul Hook şi îşi învaţă prietenii să zboare.

Personajul Peter Pan a apărut pentru prima oară în romanul lui J.M. Barrie din 1902 – The Little White Bird, ca erou al unei poveşti pe care naratorul cărţii o spune unui copil. Barrie era deja romancier şi un dramaturg celebru la Londra când piesa sa Peter Pan a debutat, la 27 Decembrie 1904, la Teatrul Duke of York. Premiera nu a fost un matineu pentru copii, ci o gala strălucitoare pentru un public londonez sofisticat care venise să vadă cea mai recentă lucrare a unuia dintre cei mai de seamă scriitori ai momentului. În 1953, studiourile Disney lansează şi ecranizarea cărţii lui J.M. Barrie.

Aşa promit şi cei de la The Russian Ice Stars că va fi spectacolul pe gheaţă de la Bucureşti: o gală strălucitoare pentru un public sofisticat! O poveste ce a inspirat generaţii după generaţii, adusă la viaţă de către talentaţii patinatori ruşi! Sala Palatului va fi transformată pentru câteva zile în patinoar, iar spectacolul pe gheaţă şi minunata poveste îi vor fermeca atât pe copii cât şi pe părinţi.

Biletele pentru premiera spectacolului Peter Pan pe gheaţă vor fi disponibile de miercuri, 19 Iunie, şi vor putea fi cumpărate din următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro şi MYTICKET.ro.

Preţurile BILETELOR sunt:
– Categoria VIP – 200 lei pret atât pentru adulţi cât şi pentru copii
– Categoria I – 150 lei preţ pentru adulţi şi 120 lei preţ pentru copii
– Categoria II – 125 lei preţ pentru adulţi şi 100 lei preţ pentru copii
– Categoria III – 100 lei preţ pentru adulţi şi 80 lei preţ pentru copii
– Categoria IV – 75 lei preţ pentru adulţi şi 60 lei preţ pentru copii
– Categoria V – 50 lei preţ pentru adulţi şi 40 lei preţ pentru copii

Pot beneficia de preţul redus pentru copii toate persoanele care nu au împlinit varsta de 14 ani.

Spectacolul „PETER PAN” pe gheaţă în interpretarea The Russian Ice Stars va avea loc în perioada 7-9 Noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi este un eveniment organizat de Project Events.

Autor: Călin Angheluţă

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.