PNL ia în calcul moțiunea de cenzură

Senatorul Teodor Atanasiu a declarat, vineri, într-o conferință de presă, la Alba Iulia, că dacă PNL va fi dat agară de la guvernare va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta prin inițierea unei moțiuni de cenzură.

Întrebat de jurnaliști dacă mai crede în viitorul USL-ului, Teodor Atanasiu a răspuns: ‘Nu. Deci e foarte clar că cei de la PSD, când au făcut USD-ul, nu l-au făcut că mai cred în viitorul USL. E ca și cum mai crezi în căsnicie și te afișezi cu amanta. (…) Ceea ce e foarte clar pentru noi e că populația ne-a dat voturile pe USL, ca să guvernăm împreună. Dacă domnii ăștia vor să ne dea afară, nu e niciun fel de problemă, numai că guvernul devine ilegitim în acest caz. Nu mă aștept ca Victor Ponta să aibă vreun scrupul și să-și dea o demisie, în schimb, vom face noi toate demersurile necesare pentru a-l demite’, a declarat senatorul PNL.

Întrebat ce demersuri vor întreprinde liberalii, Atanasiu a răspuns:
‘Păi care sunt demersurile necesare pentru a demite un premier? Moțiunea de cenzură. Nu există un alt demers decât moțiunea de cenzură’.

Teodor Atanasiu a fost propus de liberali pentru portofoliul Economiei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.