Victorie impresionantă în Six Nations

Victorie mare pentru Țara Galilor în fața ” Cocoșilor Galici”, în prima dispută din acest turneu a acestor două echipe, în urma înfrângerii suferite în fața Irlandei.

După ce a fost decimată moral, în urma înfrângerii usturătoare de la Dublin în fața Irlandei, Țara Galilor a reușit o victorie surprinzătoare în ce-a de-a treia etapă a turneului contra Franței, echipa de pe primul loc în clasament, cu scorul de 27 la 6. Franța nu a mai reușit să își impună jocul și pe Millenium Stadium, așa cum a făcut-o și în primele două partide, cu Italia și respectiv Anglia de pe teren propriu, pe care le-a câștigat, a intrat la cabine condusă cu scorul de 20 la 6 în favoarea galezilor.

Pauza nu și-a spus cuvântul în jocul Franței, aceasta nereușind să-i oprească pe adversari în drumul spre terenul de țintă, a mai fost penalizată cu încă un eseu, scorul ajungând la 27-6 pentru galezi.

Până la următoare etapă care se va disputa tot în deplasare, pe Murrayfield În Scoția, Franța va trebui să-și pună la punct jocul pentru a obține victoria.

Alexandru CĂLUGĂRU

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.