Politicieni ’89 (Politicians ’89) by Remus CERNAT (66)

EXCLUSIVITATE

Mesajul va fi scurt! Voi sintetiza maxim pentru că senzaţia de vomă mă inundă; prima dată când mi-a venit ideea am râs, ceea ce vă doresc şi dumneavoastră dar după ce o să realizaţi gravitatea situaţiei luaţi aminte şi faceţi ce vă dictează conştiinţa voastră de români! Rugaţi-vă înainte!

Generaţia de politicieni ’89 Iliescu şi Compania… până în zilele noastre! O mână de prostituate! Iliescu e în zodia peştelui şi totodată peştele tuturor târfelor care s-au vândut pe scena politică pentru nişte firimituri! La vârf TOŢI evrei sionişti masoni!

Cu cine au făcut jaful? Cu oile noastre negre slugoii noştri, de-o naţie cu noi, spre ruşinea noastră! Slugile care au făcut pactul cu iadul nu se limitează doar la politică, au metastaziat toată Mass Media, exceptând Naşul TV, acum mai nou toți medicii! Aproape toţi, căci mai sunt şi medici cu coloană vertebrală, cu Dumnezeu, iubitori de Adevăr!

La ce foloseşte acea carcasă de plexiglas? Pentru protecţie! Slugoii, purtători de cuvânt, formatori de opinie sunt conştienti de răul pe care îl fac şi se aşteaptă din clipă în clipă ca oamenii să arunce cu ouă stricate și cu pietre în ei! Dar de lapidare nu scapă! Ori pe lumea asta, ori în lumea de apoi!

Domnilor medici, chiuretaţi minciuna! Români, chiuretaţi politica!

PS: ”Peștele de la cap se-mpute, ce faci atunci?!

(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Remus Cernat – actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă!

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta vizuală pop art.

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte… aparent, până aflăm că toate au Morala Ortodoxă! Şi atunci nu mai sunt mărunte!

 

 

De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă. Consider că arta (de orice gen) fără Morală Creştină e total inutilă! În cel mai fericit caz!… căci, în general, e nocivă, dar pentru că e atât de vicleană şi subtilă trece ca fiind “elitistă”! E aşa ca satana care vrea să ne convingă că nu există!

Cum la fel de nocive au fost Renaşterea şi Iluminismul, aceste ferestre Overton pentru urgiile de azi! Să scoţi tu pe  Dumnezeu, Făcătorul Cerului şi al Pământului, din centrul existenţei umane şi să bagi omul, această râmă târâtoare şi neputincioasă (care suntem cu toţii) e o prostie infinită! Dezvoltăm altădată!

Ca pictor-sculptor-artist vizual Pop Art sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită. Sper să schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri şi câte o povestioară.

… apropo, cei care căutați artă progresistă, new age, dadaistă, abstractă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Nu mă pricep şi nu înţeleg arta nefigurativă. Fascicole infime de erotism? Posibil, dar în cantitaţi neglijabile, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !” Am fost şi eu odată demult, în precambrian, dansator exotic. Glumesc, nu există precambrian şi nici o altă era geologică, lumea are 7500 şi ceva de ani de la Facere! Bulversaţi? Mă bucur, un motiv în plus să mă urmăriţi căci acum sunt omul LUI!  Amin!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.