Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Ponta a identificat o grupare extremistă lângă Roșia Montana! Urmează extremismul de Vaslui! – Lucian AVRAMESCU

Publicat: luni, 21 octombrie 2013

Premierul Victor Ponta, prezent la congresul pesediștilor juni, ca tată și bunic politic, a spus, acolo sau pe afară, că a identificat o grupare extremistă lângă Roșia Montana. Nu știm dacă nevastă-sa, Daciana, face parte din ea, din grupare, dar sigur extremiștii strânși buluc în preajma Apusenilor se opun progresului României.  Prin cianurare? Da, progresul se obține și dând cu vitriol și cu bomba atomică uneori.  Prin vindere pe nimic a unor resurse uriașe de aur, argint, uraniu, și alte mirodenii și condimente ale subsolului românesc? Prin. Progresul are legile lui. Dobitocii n-au cum pricepe. Nu știu ce va face premierul patriot pentru a anihila această grupare extremistă. Extremismul trebuie tratat fără menajamente. Îi va linșa, îi va închide, îi va reeduca la Pitești, la Aiud, la Canal? Sunt metode de mare eficiență, istoric exersate.

          Se întâmplă ceva care-mi miroase a grupare extremistă la Pungești. Nu se poate să nu fi fost identificați de primii doi mari patrioți ai neamului. Cum care doi? Băsescu și Ponta. Gruparea extremistă de la Pungești va fi și ea anihilată chiar dacă nici premierul și nici președintele – cum care președinte? ”președintele!” – n-au pomenit-o explicit. Vor fi puși la punct fiindcă, nu-i așa, acționează împotriva progresului și calcă în picioarele lor crăcănate, care au început să fie și desculțe, ca la Flămânzi, viitorul patriei.

         Mie, uitându-mă de pe margine și ascultând, tot pe margine, voci mărginașe de orășeni și țărani, de-astea din popor, îmi pare că au fost ocolite de suspiciuni două zone care par împânzite de extremism. Vigilenței prezidențiale și vigilenței premierului le-au scăpat scaunele de sub ei. Sunt, se pare, pline de extremism. Trebuie acționat. Ceva se petrece pe aceste scaune împotriva interesului național.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=17104

Publicat de la data oct. 21 2013. Categorii LUCIAN AVRAMESCU.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 octombrie 2019, 12:58
 

NE
Ceaţă
12°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 13°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:39
Apus: 18:21
Prognoza 23 octombrie 2019
Zi
 

SE
Înnourat
23°C
Vânt: 0 km/h SE
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 22-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 06:00 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Neamţ: zona joasă;Județul Vrancea: zona joasă; Se vor semnala : Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m, izolat sub 50 m.

Loto

Horoscop

  • 235.296 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team