Ponta a identificat o grupare extremistă lângă Roșia Montana! Urmează extremismul de Vaslui! – Lucian AVRAMESCU

Premierul Victor Ponta, prezent la congresul pesediștilor juni, ca tată și bunic politic, a spus, acolo sau pe afară, că a identificat o grupare extremistă lângă Roșia Montana. Nu știm dacă nevastă-sa, Daciana, face parte din ea, din grupare, dar sigur extremiștii strânși buluc în preajma Apusenilor se opun progresului României.  Prin cianurare? Da, progresul se obține și dând cu vitriol și cu bomba atomică uneori.  Prin vindere pe nimic a unor resurse uriașe de aur, argint, uraniu, și alte mirodenii și condimente ale subsolului românesc? Prin. Progresul are legile lui. Dobitocii n-au cum pricepe. Nu știu ce va face premierul patriot pentru a anihila această grupare extremistă. Extremismul trebuie tratat fără menajamente. Îi va linșa, îi va închide, îi va reeduca la Pitești, la Aiud, la Canal? Sunt metode de mare eficiență, istoric exersate.

          Se întâmplă ceva care-mi miroase a grupare extremistă la Pungești. Nu se poate să nu fi fost identificați de primii doi mari patrioți ai neamului. Cum care doi? Băsescu și Ponta. Gruparea extremistă de la Pungești va fi și ea anihilată chiar dacă nici premierul și nici președintele – cum care președinte? ”președintele!” – n-au pomenit-o explicit. Vor fi puși la punct fiindcă, nu-i așa, acționează împotriva progresului și calcă în picioarele lor crăcănate, care au început să fie și desculțe, ca la Flămânzi, viitorul patriei.

         Mie, uitându-mă de pe margine și ascultând, tot pe margine, voci mărginașe de orășeni și țărani, de-astea din popor, îmi pare că au fost ocolite de suspiciuni două zone care par împânzite de extremism. Vigilenței prezidențiale și vigilenței premierului le-au scăpat scaunele de sub ei. Sunt, se pare, pline de extremism. Trebuie acționat. Ceva se petrece pe aceste scaune împotriva interesului național.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.