Ponta: Antonescu a decis să candideze la alegerile prezidențiale din opoziție VIDEO

Preşedintele PSD, Victor Ponta, „are convingerea” că liderul liberal Crin Antonescu a luat decizia de a candida la alegerile prezidențiale din opoziție „pentru că e mai ușor să critici și să nu răspunzi de nimic”.

”Problema este că am convingerea, eu și colegii mei, că domnul Antonescu a luat decizia de a candida în opoziție pentru că e mai ușor să critici și să nu răspunzi de nimic. Aș vrea să găsim o soluție până luni ca să nu fie așa. Dar impresia mea este că domnul Antonescu a decis să candideze la președinție fără să mai guverneze până atunci”, a declarat, joi, Ponta.

Copreședintele USL spune că partidul pe care îl conduce vrea păstrarea USL-ului, așteptând ca liberalii să ia o ”decizie înțeleaptă” până luni, aceea de a rămâne parte din USL.

 

În legătură cu numirea lui Klaus Iohannis în Guvern, Ponta a spus că vrea să facă acest lucru de mult timp.

”Numai dumneavoastră sunteți singurii care nu înțeleg că el e bun, că eu vreau să-l numesc. Eu vreau să îl numesc chiar azi. Vrea să fie ministru de Interne, este numit ministru de Interne, vrea ministru de Finanțe și vicepremier, va fi numit”, a spus premierul presei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.