Ponta, despre criticile de la Antena 3: Aș minți să zic că-mi place

Primul ministru Victor Ponta a declarat, luni seara, la B1 TV, vis-a-vis de criticile tot mai dese de la Antena 3, că nu poate spune că situația este una plăcută, dar că și lucrurile negative intră în fișa postului în ceea ce privește omul politic.

„M-au criticat și mă vor critica tot timpul dacă mă abat de la normele, aș minți să zic că-mi place. Când se intră în familia mea, în ce fac copiii, ce face soția mea, sigur că mi se pare o porcărie, dar intră în fișa postului”, a spus Ponta.

Acesta a vorbit și despre episodul în care Mircea Badea l-a amenințat cu bătaia pe premier dacă va îndrăzni să o desemneze la Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA.

„Eu am înțeles întotdeauna delimitarea clară între omul politic și presă și n-am considerat niciodată că omul politic, poate întră în fișa postului să fiu criticat, nu mă bat cu presa. Din fericire, până acum nu m-a agresat și nici nu sunt așa micuț”, a spus Victor Ponta.

Zvonul că Laura Codruţa Kovesi ar putea fi numită de prim-ministru la șefia DNA a declanșat un adevărat lanţ de critici şi ameninţări. Fără precedent poate fi calificată declarația lui  Mircea Badea, care a spus că personal va merge în biroul lui Victor Ponta, îl va da cu capul de catapeteasmă și-l va scoate afară din Guvern dacă va semna numirea lui Kovesi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.