Ponta, optimist în privinţa investiţiilor

Mergând pe şantiere pentru a impulsiona desfăşurarea lucrărilor, premierul Victor Ponta consideră că „s-a schimbat o anumită atmosferă” în ceea ce priveşte soarta investiţiilor importante din România, însă o frână încă foarte vizibilă o reprezintă contestaţiile formulate în instanţă „la mai fiecare licitaţie”.

„Am constatat o revigorare mergând pe şantiere pentru a impulsiona desfăşurarea lucrărilor. Am fost la Agigea, unde se lucrează la reabilitarea podului, am fost şi la Botoşani, Suceava, dar şi pe şantierul gazoductului (Iaşi-Ungheni, n.r.). Se lucrează intens acolo, aşa că toată lumea pe la Cotroceni ori pe unde nu mai dormeau oamenii de grija gazoductului pot să fie liniştiţi”, a spus duminică Ponta, în Bacău.

Lucrările de construcție la gazoductul Iași — Ungheni, care va interconecta România și Republica Moldova, au fost inaugurate pe 27 august în partea stângă a Prutului, în prezența premierilor Victor Ponta și Iurie Leancă și a comisarului european pentru energie, Günther Oettinger.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.