Povestea îngerului mult iubit

Erau odată o fată și un băiat ce se iubeau necondiționat. La nunta lor, când în sfârșit și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu, fata era însărcinată în câteva luni. Se iubeau atât de mult,încât nimeni, niciodată n-ar fi crezut că or să se despartă. Destinul însă, i-a separat. Băiatul avu un grav accident de mașină, în care își pierdu viața, iar jumătatea lui născu prematur din cauza impactului, dar Dumnezeu a vrut ca fiul născut dintr-o dragoste atât de mare, să trăiască și să fie sănătos.

„Era noapte…vântul bătea ușor, stăteam în pat și mă gândeam la el. Deodată, geamul se deschise ușor, se auzea glasul lui…

M-am îndreptat curioasă spre fereastră dar n-am zărit nimic. Mi-am petrecut câteva momente cu capul scos pe geam, uitându-mă la cerul plin de stele. O stea strălucea tot mai tare în lumina ochilor mei, mi-am spus: El este!

Te iubesc! i-am cuvântat…chiar de nu mai ești pe pământ, îngerul meu, știu că de acolo, de sus, ne veghezi pe mine și pe fiul tău.

Cu ochii în lacrimi, m-am întors spre pat, mi-am mângâiat cel mai prețios dar de la el, copilașul nostru și l-am sărutat, apoi am adormit ca în fiecare noapte cu gândul doar la el, la îngerașul meu.

Deodată, bebelușul se trezi. L-am privit fix în ochi și parcă îl vedeam pe tatăl său, din nou lacrimile au început să-mi mângâie obrajii, una din ele atinse fața copilașului, care pentru prima dată a rostit cuvântul „tata”. În acel moment, l-am luat în brațe și l-am dus la geam, i-am arătat steaua strălucitoare și i-am șoptit: Uite,tata!

De dimineață, băiețelul m-a trezit rostind într-una „tata,tata” și a continuat așa mult timp…

Din acea seară, am continuat să stau la geam cu fiul meu pentru că știu că asta îl făcea fericit și pe îngerul meu…

 

Morala : Copilul este ființa care unește două inimi ce s-au iubit cândva, chiar și după moarte!

Sursa foto : Imagini Google

Alexandra Elena CHIRA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.