Predoiu: PDL ia măsuri faţă de USL pe teme de justiţie

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a spus, luni, că declaraţiile premierului Victor Ponta în legătură cu vizita Victoriei Nuland la Bucureşti arată că premierul nu a înţeles absolut nimic din această vizită.

„Văzând declaraţiile premierului de aseară, consider că nu a înţeles absolut nimic din vizita doamnei Nuland la Bucureşti, consider că nu a înţeles absolut nimic din toate eşecurile pe care le-a suferit Guvernul în ultima perioadă şi este dovada clară că trebuie să ne continuăm această opoziţie faţă de Guvernul Ponta, faţă de majoritatea USL pe temele legate de statul de drept şi de justiţie. (…) În şedinţa de astăzi a BPN vom dezbate o serie de măsuri care să vizeze opoziţia noastră faţă de Guvern pentru apărarea justiţiei şi a statului de drept”, a declarat Cătălin Predoiu, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Ponta a spus duminică, la Antena 3, că a efectuat o vizita privată în Italia unde s-a întâlnit cu liderul partidului de guvernământ italian.

„În primul şi în primul rând, aveam programată dinainte de Anul Nou o vizită privată în Italia. Am fost, deci, în Italia cu soţia mea, ocazie cu care însă m-am întâlnit şi cu omologul meu, liderul partidului de guvernământ din Italia, pentru că, peste fix o lună, la Roma, va fi Congresul Partidului Socialiştilor Europeni în care se desemnează candidatul pentru Comisia Europeană, pentru preşedintele Comisiei Europene”, a spus Ponta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.