Pregătirile pentru Oscar au intrat în linie dreaptă

Pregătirile pentru ceremonia de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood & Highland Center din Los Angele,  au intrat în linie dreaptă.

Covorul roşu se întinde cu grijă, iar organizatorii tratează cu atenţie fiecare detaliu.

 În tot acest timp, vedetele îşi pregătesc apariţiile sclipitoare. Şi pentru că frumuseţea cere sacrificii, experţii au pus  la dispoziţia starurilor tratamente cosmetice inedite. Mai mult, vedetele care nu vor câştiga  niciun trofeu  vor primi premii de consolare.

Străzile din jurul teatrului Dolby, unde va avea loc cea mai aşteptată ceremonie din lumea filmului,  au fost închise. Pregătirile pentru decernarea premiilor Oscar au fost lăsate în seama profesioniştilor.

Şi pentru că vedetele trebuie să arate impecabil, cosmeticienii vin cu soluţii pe care mulţi le-ar putea considera cel puţin inedite.  De la produse de păr care conţin extract de testicule de taur până la proceduri ca Liftingul Vampir.

Lac de unghii cu diamante negre
Pentru o manichiură perfectă s-a inventat şi lacul de unghii cu diamante negre. Există o singură sticluţă, care costă nu mai puţin de 250 de mii de dolari. Ca în fiecare an, cei care nu vor câştiga nicio distincţie nu vor pleca totuşi, acasă, cu mâna goală pentru că  organizatorii au pregătit premii de consolare, fiecare în valoare de 45 de mii de dolari.  Învinşii vor primi de la sticle de băutură şi obiecte vestimentare până la excursii în locuri exotice.

Noutăţi de Oscar
Ediţia din acest an  vine cu o premieră în ceea ce priveşte denumirea prestigioaselor premii. Astfel, şefii industriei cinematografice au hotărât să renunţe la denumirea de ”Premiile Academiei”, şi să o folosească pe cea mult mai simplă,  de ”Oscaruri”. Deşi Academia Americană de Film nu a confirmat vestea, deasupra fotografiei lui Seth Mac Farlane, prezentatorul ceremoniei, figurează cu litere aurite doar această inscripţie.

Cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles. Gala va fi prezentată de actorul Seth MacFarlane.

Lungmetrajul „Lincoln”, regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizări – 12 – şi este urmat în acest top al producţiilor cu cele mai multe selecţii de filmele „Life of Pi”, cu 11. Filmele „Silver Linings Playbook” şi „Les Misérables” au primit câte opt nominalizări, iar „Argo” – şapte nominalizări.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.