Premiile Primetime Emmy, în format virtual

Cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, considerate echivalentul premiilor Oscar în industria de televiziune, se va desfăşura într-un format complet virtual din cauza epidemiei de COVID-19, care continuă să se propage în Statele Unite, informează AFP.

Organizatorii evenimentului, programat în data de 20 septembrie, au expediat o scrisoare tuturor artiştilor nominalizaţi, pentru a îi informa că tradiţionala ceremonie organizată la Los Angeles nu va avea loc în acest an în formatul său tradiţional. Anunţul nu reprezintă însă o surpriză, ţinând cont de criza sanitară actuală.

Aşa cum probabil aţi ghicit deja, nu vă vom cere să veniţi la Microsoft Theatre, în centrul oraşului Los Angeles, pe 20 septembrie. În acest an, va avea loc încă o dată cea mai importantă seară din industria de televiziune… dar acum noi vom veni la voi”, au anunţat organizatorii galei în această scrisoare al cărei conţinut a fost confirmat pentru AFP de un purtător de cuvânt al evenimentului.

Vom înfiinţa o echipă de tehnicieni, producători şi scenarişti de prim rang pentru (…) a veni să filmeze la voi acasă sau în locul ales de voi”, precizează documentul, semnat de echipa de producţie şi de Jimmy Kimmel, care va fi prezentatorul galei.

Dacă doriţi să purtaţi o ţinută de seară, am adora acest lucru, dar, pe de altă parte, dacă vă aflaţi în Marea Britanie şi acolo este ora 03:00, poate că veţi dori să rămâneţi într-o pijama făcută de un mare creator de modă şi să fiţi înregistrat în timp ce staţi în pat!”, au adăugat organizatorii galei Primetime Emmy Awards 2020.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.