Prima vilă submarină

Visaţi să dormiţi cu peştii, în adâncuri, în apele albastre din Maldive? Visul, real, ajunge să coste suma fabuloasă de 50.000 de dolari pe noapte. Desigur, la un aşa cost, miliardarii lumii au de acum un nou loc pentru recreere, departe de privirile curioşilor.

Dezvoltatorul se numeşte Conrad Maldive Rangali Island care a reuşit o premieră, aceea de a deschide prima reşedinţă submarină din lume. Costurile s-au ridicat la 15 milioane de dolari, dar oferă privelişti de neegalat ale Oceanului Indian şi vieţii marine. Vila, Muraka numită, este dispusă pe două nivele şi este compusă dintr-un dormitor demn de un rege, un living, baie şi o scară în spirală, şi multă sticlă. Aşa, oaspeţii se vor putea uita la vietăţile care trăiesc în apă şi pot explora de la distanţă viaţa marină bogată, plină de culoare

Turiştii ale căror conturi se pot goli de o asemenea sumă pot fi oaspeţi pe Insula Rangali, în Maldive atâta timp cât îşi doresc. Staţiunea este una dintre cele mai populare dintre destinaţiile exotice de lux, unde multe dintre celebrităţi aleg să îşi petreacă vacanţa.

Reşedinţa a fost proiectată de arhitecţi din Compania Crown şi a fost construită de M J Murphy Limited din Noua Zeelandă, specializată în tehnologia folosită la crearea acvarilor.

Suita submarină a fost gândită special ca un loc de relaxare, în care cei care se cazează să aibă totul la îndemână. O punte de relaxare, de unde să privească răsăritul, un dormitor twin, sala de gimnastică, cămară, bucătărie, bar, sala de mese.

Pe partea opusă a vilei se regăseşte piscina infinită, iar la nivelul superior a fost inclus un dormitory, baie spaţioasă, cu o cadă cu vedere la ocean, ideală pentru serile romantic. În total, vila submarine poate găzdui până la nouă oaspeţi.

Ahmeed Saleem, designerul şef al reşedinţei, a declarat: „Construită din inspiraţia noastră de a oferi experienţe inovatoare şi transformative călătorilor noştri din întreaga lume, prima reşedinţă – submarin din lume încurajează oaspeţii să exploreze Maldive dintr-o perspectivă cu totul nouă sub suprafaţa mării .“

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.