Primăria Sectorului 2 primeşte cereri pentru soldări

 

        

            Primăria Sectorului 2 primeşte din  această săptămână notificări pentru soldări, de la comercianţii care-şi desfăşoară activitatea pe raza sectorului şi care vor să facă reduceri de preţuri la produsele de sezon.

         Potrivit Ordonanţei de Guvern nr. 99/2000, orice magazin poate face reduceri de preţuri doar la mărfurile nealimentare, în intervalul 1 august – 31 octombrie după ce, cu 15 zile înainte de începerea soldării, a notificat la primăria de sector de care aparţine.

         Agenţii economici interesaţi să realizeze reduceri de preţuri conform procedurilor legale sunt aşteptaţi la Primăria Sectorului 2 (strada Chiristigiilor numerele 11 – 13), Centrul de Relaţii cu Publicul, ghişeul nr. 5; program de lucru cu publicul: luni şi miercuri – între orele 08.30 – 14.00, joi – 13.30 – 18.30.

         Pe baza formularului depus la Primăria Sectorului 2 şi completat cu principalele date de identificare, se poate proceda la reducerile de preţuri.

         Precizăm că agenţii economici care desfăşoară reduceri de preţuri fără avizul primăriei, riscă amenzi cuprinse între 200-1000 RON.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.