Lapte şi corn pentru 32.600 de şcolari din sectorul 2

 

            

                  Pentru Programul „Laptele şi Cornul” în noul an şcolar 2013 – 2014, Primarul Neculai Onţanu a pregătit deja procedurile de publicare în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice pentru desemnarea societăţilor comerciale care vor furniza produsele respective.

          În acest sens, Primăria Sectorului 2 a încheiat un Acord Cadru prin procedura de licitaţie deschisă cu finalizare prin licitatie electronică în vederea asigurării produselor lactate şi de panificaţie pentru toţi cei peste 32.600 de preşcolari şi şcolari din sectorul 2  care vor beneficia de hrană gratuită pe timpul orelor de curs.

         Primarul Neculai Onţanu a solicitat firmelor interesate să furnizeze lapte UHT ambalat la cutii, de minim 1,8% grăsime, pentru preşcolari din grădiniţele cu program normal de 4 ore / prelungit şi pentru şcolarii din clasele I – VIII din învăţământul de stat, precum şi cornuri ambalate pentru preşcolari şi şcolarii din clasele I – VIII.

         La finalul procedurii legale de achiziţii publice, Primăria Sectorului 2 va desemna furnizorii specializaţi în domeniul lactatelor şi produselor de panificaţie care vor distribui alimentele pentru hrana copiilor din grădiniţe, precum şi pentru elevii din clasele I –VIII.

           Timp de un an de zile, societăţile comerciale care vor câştiga licitaţia au obligaţia să servească copiilor, în cele mai bune condiţii, produse lactate şi de panificaţie, aşa cum prevede legislaţia în vigoare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.