Profeţia lui Rasputin privind Apocalipsa

În 2012 am fost avertizați de mayași că pe 22 decembrie Apocalipsa se va abate asupra Pământului. Nimic nu s-a întâmplat și apoi mai mulți specialiști au recunoscut public că textele mayașe au fost interpretate greșit sau pur și simplu superficial.

La începutul lui 2013, opinia publică a fost anunțată cu privire la existența unui document interesant care poartă semnătura lui Rasputin. Acest document certifică una dintre multele profeții ale celui mai ciudat călugăr din toate timpurile, care se referă la sfârșitul lumii. În ziua de 23 august 2013, maleficul călugăr Rasputin a prevestit că un foc de dimensiuni gigantice se va abate asupra planetei și astfel oamenii vor fi puși înaintea Apocalipsei.

Documentul a fost ținut secret de serviciile secrete rusești, pentru mai mulți ani, pentru nu a crea panică în rândul oamenilor. După foarte mulți ani de tăcere, din arhivele KGB a fost scos la lumina zilei un raport de 11 pagini în care sunt consemnate cele mai multe dintre prezicerile lui Rasputin. Cele mai multe dintre aceste profeții s-au îndeplinit, dar au fost și câteva care s-au limitat la statul de simple fabulații.

Printre profețiile efectuate de Rasputin și adeverite se numără atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 din America, uraganul Katrina, „Operaţiunea Furtună în deşert” şi sfârşitul lui Saddam Hussein.

Continuarea pe efemeride.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.