Program 28 martie – 2 aprilie la Teatru Coquette


Teatrul Coquette vă invită în perioada 28 martie – 2 aprilie la următoarele spectacole:

Marți, 28 martie, la ora 20.00 – Colonelul și Păsările
În acest spectacol este vorba despre dorința de evadare a unui grup de nebuni dintr-un spital uitat de lume din vârful unui munte. Acesta reușește să ilustreze perfect percepția oamenilor despre puterea divină indiferent de condiția social și stare, de altfel piesa este totodată și o comedie amară.

Sâmbătă, 1 aprilie, la ora 11.00 – Vulpea și Corbul
Spectacolul inspirat de fabula cu același nume, scrisă de LaFontaine, este adaptat pe înțelesul și placul copiilor.
Vulpea cea șireată îl păcălește pe Corb pentru a-i fura cașcavalul. Săracul Corb își dorea doar să învețe să cânte și să danseze pentru concursul din pădure. Însă cu ajutorul prietenului Arici, Corbul va găsi o soluție de a o schimba pe Vulpe, să nu mai mintă și să nu mai fure.

Sâmbătă, 1 aprilie, la ora 19.30 – O comedie despre insomnia
În această piesă este vorba despre un bărbat care nu se ridică la standardele soției sale, proaspăt culturalizată. Soții întâmpină prima lor problemă conjugală pe care încearcă să o rezolve cum pot și cum știu ei mai bine. Pe scurt soția vine de la teatru dornică să-i povestească soțului experiența ei cultural dar acesta o așteaptă sforăind. Într-o criză de personalitate aceasta răbufnește și îl trezește pe soțul ei. De aici începe cearta,  iar soțul ca să-i arate soției ce înseamnă schimbare își cere demisia de la job. Soția realizând gravitatea situației încearcă să îl calmeze pe soțul ei. Într-ul final cei doi se împacă și ajung la concluzia că se iubesc așa cum sunt.

Duminică, 2 aprilie, la ora 11.00 – Greierele și Furnica
Binecunoscuta fabulă este povestită cu umor și istețime într-o piesă de teatru dedicată tuturor copiilor.
Greierele, foarte pasionat de muzică lui, uită de venirea iernii. Când va da de greu el va apela la Furnica Fifi, care îl va trece prin câteva probe de hărnicie. Spectacolul pune în evidență generozitatea, prietenia și arta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.