Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Proiect de cercetare științifică al Departamentului de Științe Sociale și ale Naturii din Universitatea “Hyperion”

Publicat: marți, 09 aprilie 2013

Centrul de Cercetare Științifică al Departamentului de Științe Sociale și ale Naturii  din  Universitatea  Hyperion” – București a  obținut un grant de la  ERSTE Foundation (ERSTE Stiftung) din Austria.

Un proiect deosebit este implementat (în perioada decembrie 2012 – decembrie 2013) de Centrul de Cercetare Științifică al Departamentului de Științe Sociale și ale Naturii din Universitatea  Hyperion” – București. Proiectul este intitulat Lucky to live in the capital city? –  a space and relational approach to women’s social exclusion in Bucharest.

Proiectul – finanţat de ERSTE Foundation (ERSTE Stiftung) din Austria, este coordonat de lect.univ.dr. Alice Iancu,  directorul centrului de cercetare.

Proiectul vizează cercetarea  fenomenelor de excluziune socială a femeilor aflate în dificultate din mun. București. Femeile constituie un grup social cu riscuri specifice de excluziune socială, fiind necesare cercetări care să vizeze aceste specificităţi. Proiectul are o relevanţă crescută, în special având în vedere şi criza economică – financiară prin care trece în prezent  România, criză care poate genera noi riscuri  privind excluziunea socială a grupurilor vulnerabile.

În cadrul proiectului va fi desfăşurată o cercetare de teren în trei zone din mun. Bucureşti și cu concursul unor autorităţi locale.

     Informaţiile obţinute în urma cercetării vor fi utilizate atât pentru  documentarea academică, cât şi pentru promovarea unor recomandări de politici publice locale

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=4267

Publicat de la data apr. 9 2013. Categorii STUDENT NEWS.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 ianuarie 2020, 5:47
 

VSV
Senin
-4°C
4 km/h
Perceput de temperatură: -3°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 86%
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:43
Apus: 17:13
Prognoza 25 ianuarie 2020
Zi
 

SV
Predominant însorit
11°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

NNV
Predominant senin
-2°C
Vânt: 0 km/h NNV
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 258.075 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team