Proiectul naţional “Pe Calea Succesului” ajunge la Râmnicul Sărat

În contextul în care tinerii din România nu se mai intersectează, din varii motive, cu repere morale şi valorice şi din această cauză nu mai disting autenticul de contrafăcut, Asociaţia Tinerilor pentru România vine în intâmpinarea lor şi derulează proiectul național “Pe calea succesului”.
Printre alte 6 orașe, proiectul se desfășoară și în Râmnicul Sărat jud.Buzău, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Nr.1, astăzi 12 martie, începând cu ora 14.00 la Centrul de Tineret si Voluntariat Fortes, invitatul de onoare fiind Doamna Prof.Dr. Gabriela Matiu, de la Colegiul Naţional “Bogdan Petriceicu Hajdeu”, Buzǎu. Prin acest demers, ATPR şi-a propus atât să promoveze reperele de succes locale, cât şi să îi inspire pe tineri cu privire la modul în care aceştia vor cântări succesul, valoarea şi oamenii.
“Ne bucurăm să ajungem la Râmnicul Sărat cu o nouă acțiune. Prin acest proiect vrem să aducem realele modele ale societăţii în aceeaşi încăpere cu tinerii. Vrem să le prezentăm tinerilor că există şi alte modalităţi de a avea succes decât acele false exemple care ni se tot prezintă la televizor. Greşit s-a încetăţenit ideea că succesul merge mână în mână cu vedetismul. Avem medici de excepţie, recunoscuţi pe plan mondial, dar care nu apar zilnic la TV sau, poate, nu au apărut niciodată. Avem profesori şi oameni de cultură care au reuşit prin muncă şi dăruire, dar care nu au ajuns la urechile tinerilor. Ţara aceasta are oameni de valoare, iar tinerii trebuie să-i cunoască. Este datoria noastră să-i cunoască şi să le urmeze exemplul. ”, declară Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.
“Având ca şi obiectiv dezvoltarea tinerilor, Asociaţia Tinerilor Pentru România vizează prin proiectul „Pe calea succesului”, lărgirea unei viziuni asupra modelelor pe care tinerii din ziua de astăzi şi-i aleg. Scopul principal al acestui proiect, pe lângă dezvoltarea tinerilor, este acela de a arăta că, pe lângă vedetele mediatizate prin toate emisiunile de la televizor, există alte căi de a avea succes în viaţă. Există exemple infinite de oameni care prin muncă, urmând calea succesului, au devenit cunoscute nu numai pe plan naţional, dar şi pe plan mondial. Noi, Asociaţia Tinerilor Pentru România, ne rezervăm atât dreptul cât şi obligaţia de a arăta tinerilor că pentru a urma calea succesului există mai multe modalităţi.” a declarat Silviu Ştefan Pintilie, reprezentantul în teritoriu al ATPR din jud.Buzău

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.