Purtătorul de cuvânt al Guvernului României: Preşedintele e beat, nu numai de putere; alcoolul dictează

Consilierul premierului pentru strategii guvernamentale, Mirel Palada, scrie pe Facebook, după declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, că şeful statului a fost „matrafoxat” şi că e beat „nu numai de putere” şi că „alcoolul dictează”

„Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent şi matrafoxat. În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, şi-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute şi a ieşit să acopere spaţiul mediatic. “Garcon! Încă un carton la domnu’, să mai citesc aici la ziariştii care nu au economişti în redacţii”. Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că preşedintele e beat. Nu numai de putere. În seara asta, Preşedintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Şi pentru a-şi învinge frica, şi pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, încă un carton la domnu’. Îşi face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o ţară întreagă. Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul! Stai, că-l trimite şi la Curtea Constituţională. Nici n-a aşteptat să vină concluzia de la Parlament că ştie deja că se va pune contra până la capăt. Garcon, încă un buget la domnu’…”, spune Palada, într-o postare pe Facebook.

Liderul PNL Crin Antonescu a refuzat să comenteze afirmaţiile purtătorului de cuvânt al Guvernului Mirel Palada la adresa preşedintelui Traian Băsescu. „Mai bine nu o comentez, altfel cine ştie ce sondaj de 3% mai apare”, a adăugat liderul PNL, aluzie la meseria de sociolog a lui Palada.

„În principiu, de necomentat. Şi mai bine nu comentez eu, că cine ştie ce sondaj mai apare, am vreo 3% acolo, ia să fiu eu precaut”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.