RAPID – CONCORDIA CHIAJNA, ora 21:00, stadionul Dinamo


 După cum se știe, Federația Română de Fotbal va organiza azi, 13 iulie 2013, pe stadionul „Dinamo” din București, jocul SC FC Rapid SA – CS Concordia Chiajna, baraj pentru obținerea dreptului de participare în ediția 2013-2014 a campionatului Ligii I.

Au fost puse în vânzare 10.276 de bilete, distribuite cluburilor protagoniste, conform solicitărilor acestora, după cum urmează: 8.497 Rapid și 1.779 Concordia.

În semn de respect, organizatorul a decis să închidă Peluza Cătălin Hâldan.

Meciul va începe la ora 21.00, accesul spectatorilor urmând să fie făcut,începând de la ora 19.00, exclusiv pietonal, astfel:

Suporterii echipei Rapid:

– Prin Șoseaua Ștefan cel Mare pentru deținătorii de bilete în sectoarele 1, 2 și 22-35;

– Prin Calea Floreasca pentru deținătorii de bilete în sectoarele 3, 6-8 și VIP.

Suporterii echipei Concordia:

– Prin Strada Barbu Văcărescu pentru deținătorii de bilete în sectoarele 16-21

Spectatorii neutri (numai deținători de bilete VIP):

– Prin Calea Floreasca. 

 Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciului de fotbal dintre echipele F. C. RAPID BUCUREŞTI – C. S. CONCORDIA CHIAJNA partidă ce se va desfăşura sâmbătă, 13 iulie a.c. pe Stadionul Dinamo, Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu ajutorul a 90 de camere video, amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa suporterii celor două echipe.

           Cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor supraveghea video străzile de afluire şi defluire a spectatorilor, vor urmări respectarea regulilor de circulaţie de către pietoni şi conducătorii auto, impuse special în perioada meciului, precum şi modul de dirijare a traficului rutier şi comportamentul suporterilor înainte şi după terminarea partidei.

            La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atenţie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atât de camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice.

            Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 va fi în alertă cu toate efectivele sale şi este pregătită să facă faţă misiunilor pe care le are, astfel încât bucureştenii şi suporterii să fie în orice moment în siguranţă.   

           În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Stadionului Dinamo va fi interzisă sâmbătă, 13 iulie a.c. între orele 16.00 – 24.00, pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele F. C. RAPID BUCUREŞTI – C. S. CONCORDIA CHIAJNA.

            Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă de Primarul Neculai Onţanu tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele 6 artere de circulaţie aflate în jurul stadionului:

·  Calea Floreasca,

· Strada Paul Greceanu,

·  Strada Tunari,

·  Strada Barbu Văcărescu,

·  Strada Eugen Botez,

·  Strada Gheorghe Bănciulescu,

     De la dispoziţia edilului sectorului 2 sunt exceptate unităţile de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunţi, botezuri, aniversări de zile festive etc.

     Cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor verifica respectarea măsurilor de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice şi intervalul orar stabilit, iar cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 – 1500 lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.