Spiritul Înălţimilor – expoziţie de fotografie

Laurenţiu Pavel, Şerban Sîmbotelecan şi Dorin Bofan vă invită la deschiderea expoziţiei de fotografie “Spiritul Înălţimilor”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 iulie, începând cu orele 15:00, la sediul F64. După prima ediţie a expoziţiei, din februarie anul trecut, băieţii revin cu imagini noi pregătite într-o formă mai elegantă. Expoziţia este cu vânzare.

“Această expoziţie este dedicată frumuseţii şi sălbăticiei muntelui. Este dedicată atât oamenilor care apreciază şi înţeleg eforturile depuse pentru a savura momentele unice pe care le oferă zonele alpine, cât şi celor care nu pot ajunge acolo sus, dar vor să fie măcar cu sufletul pentru câteva momente. Este dedicată călătoriei în natură, dormitului în cort, trezitului de dimineaţă, parcurgerii traseelor în noapte, statului în frig, vântului, ploii şi soarelui. Este dedicată momentelor de linişte, de regăsire şi de încântare. Unele imagini au fost realizate de fiecare din noi în solitudine, altele având oameni dragi aproape. Dar în fiecare din ele se regăsesc trăirile unor experienţe ce nu se uită. Ele reprezintă viziunea noastră asupra lumii naturale şi bucuria de a fi acolo, în mijlocul ei.”

Laurenţiu Pavel, Şerban Sîmbotelecan şi Dorin Bofan sunt trei prieteni care s-au cunoscut prin intermediul pasiunii comune pentru munte şi fotografie. Au călătorit în munţi din Romania ca Retezat, Făgăraş, Cernei, Bucegi, Ciucaş, Apuseni sau Ceahlău. De asemenea, au vizitat munţi din Italia, Elveţia sau Norvegia. Călătoria lor abia a început şi aventuri cel puţin la fel de frumoase ca cele pe care le-au trăit până acum îi aşteaptă

.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.