RCS & RDS, CEL MAI NOU PARTENER PAYPOINT ROMÂNIA

De acum, abonaţii RCS & RDS îşi pot plăti facturile sigur şi rapid prin intermediul celor peste 7.300 de terminale PayPoint instalate în magazine de pe tot cuprinsul ţării. Aceste beneficii se datorează semnării parteneriatului între PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi operatorul de telecomunicaţii RCS & RDS.

Prin semnarea acestui acord de colaborare, PayPoint România îşi completează cu succes portofoliul companiilor furnizoare pentru care se pot achita facturi în magazinele partenere, consolidându-şi poziţia pe segmentul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu.

Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, a declarat: „De curând avem un nou partener important în portofoliu, mult aşteptat de consumatorii noştri, compania RCS & RDS. Ne bucură semnarea acestui parteneriat şi suntem mândri că, în prezent, prin PayPoint se pot plăti facturi emise de toţi marii furnizori din România. Suntem convinşi că expertiza PayPoint România pe segmentul de plăţi facturi, calitatea partenerilor comercianţi cu care colaborăm şi beneficiile sistemului în sine vor orienta mulţi abonaţi RCS & RDS spre modalitatea de plată oferită de compania noastră.

Serghei Bulgac, Vicepreşedinte Financiar RCS & RDS, a declarat: „Prezenţa RCS & RDS pe întreg teritoriul României îşi găseşte acum un sprijin puternic în soluţia de plăţi oferită de PayPoint România, de asemenea cu o acoperire foarte bună la nivel naţional. Astfel, abonaţii noştri au acum la dispoziţie o reţea de peste 7.300 magazine partenere PayPoint unde îşi pot plăti factura RCD & RDS, sigur şi rapid. Ne bucurăm că am semnat acest acord de colaborare şi avem încredere că profesionalismul şi deschiderea celor de la PayPoint România se vor traduce printr-un parteneriat de lungă durată, cu rezultate benefice pentru consumatorii noştri.”

Modalitatea de plată a facturii prin sistemul PayPoint este rapidă, sigură şi comodă: clientul RCS & RDS trebuie doar să vină cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.