Realitatea Media intră în faliment

 

Curtea de Apel Bucureşti a declarat falimentul societăţii Realitatea Media, a declarat Cozmin Gușă.

„Veste şoc! Domnul Dragnea şi cei din statul paralel şi-au văzut visul cu ochii. În această seară, în urmă cu o oră, au obţinut o decizie de intrare în faliment a Realitate Media. În acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reuşit să obţină acest lucru în instanţă. Noi tot sperăm că instanţă să nu dea această decizie”.

 

„Dragnea şi cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni şi-au văzut visul cu ochii. Au reuşit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urmă cu o oră, să obţină o decizie la cerearea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media”, a spus Cozmin Guşa.

 

„Ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea şi Ponta, în acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include şi pe Coldea, au reuşit să obţină decizia în instanţă, care este una neaşteptată pentru noi. Ne aşteptăm că instanţă să dea dreptate unui demers corect făcut de noi, şi nu de a da satfisfacție unor oameni care batjocoresc statul român”.

 

„Filmul pe scurt este aşa: noi am obţinut un plan de reorganizare, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor, după ce ANAF-ul lui Dragnea refuzase celălalt plan prin care ne angajăm să plătim total datoriile la stat. Printr-o decizie corectă, ar fi fost aprobat celălalt plan, care ne dădea posibilitatea să plătim debitorii pe care îi avem, în condiţiile în care toate cifrele de reducere de cheltuieli, personal, venituri, erau în regulă”, a spus consultantul Cozmin Guşa.

 

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.