Ricchi e Poveri concertează la Sfântu Gheorghe

 

 

Cunoscuta formaţie italiană de muzică pop Ricchi e Poveri, care are o activitate de peste 50 de ani, va concerta luna viitoare la Sfântu Gheorghe, cu prilejul Zilelor oraşului, printre invitaţii ediţiei din acest an regăsindu-se şi solista finlandeză Tarja Turunen, fostă componentă a trupei Nightwish, precum şi formaţia Holograf.

Coordonatoarea echipei de organizare a Zilelor Sfântu Gheorghe, Knopp Ildiko, a declarat luni, că Ricchi e Poveri şi Holograf vor urca pe scena principală din centrul oraşului sâmbătă, 4 mai, de la ora 21,00, respectiv 23,00, iar Tarja Turunen, pe 5 mai, de la ora 20,30, înaintea acesteia, de la ora 18,00 urmând să susţină un recital interpreta de jazz Luiza Zan şi formaţia sa.

Printre invitaţii Zilelor Sfântu Gheorghe se mai numără Bagossy Brothers Simfonic, Guess Who (Laurenţiu Mocanu) şi trupa ungară 30Y.

 

 

Concertul de deschidere a Zilelor Sfântu Gheorghe va avea loc pe 24 aprilie la ora 19,00, la Biserica Romano-Catolică Krisztus Király, şi va fi susţinut de solista Márta Sebestyén, organistul Szamosi Szablocs din Ungaria şi Corul de Copii Campanella al Liceului de Arte din municipiu.

 

Pa parcursul „Săptămânii culturale”, care va precede Zilele Sfântu Gheorghe, vor fi organizate numeroase evenimente artistice, printre care şi un program pentru copii care va cuprinde spectacole ale unor companii de teatru de păpuşi din România şi Ungaria.

 

 

Zilele Sfântu Gheorghe se vor încheia, conform tradiţiei, cu un joc de artificii, care va începe mai devreme decât în ceilalţi ani, la ora 22,00.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.