Romanian Boat Show, a 8-a ediție a expoziției de yachturi și ambarcațiuni, în Piața Constituției

Cea mai longevivă expoziție de yachturi și ambarcațiuni, Romanian Boat Show, se va desfășura anul acesta în perioada 23 – 27 mai, în Piața Constituției din București.

Pe o suprafață de 6000 de metri pătrați, cei mai importanți distribuitori din România vor prezenta publicului larg yachturi elegante, bărci practice dar și accesori pentru toate sporturile de apă.

Anul acesta Romanian Boat Show saluta inițiativa Organizației Națiunilor Unite de a inaugura Anul Internațional al Cooperării în Domeniul Apei. Cu această ocazie Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane București în colaborare cu Primaria Municipiului București, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Administrația Națională Apele Române organizează în perioada 9 mai – 9 iunie Aqua Fest în București.

Romanian Boat Show susține acest eveniment, considerând că sprijiul său este o datorie de onoare și se bucură că poate face parte din echipa de excepție care va organizează Aqua Fest.

“Ne bucurăm de invitația pe care domnul Alexandru Frunză, coordonatorul proiectului Aqua Fest ne-a lansat-o, de a susține evenimentul și de a transforma Bucureștiul, pentru o lună, intr-un loc în care apa este celebrata sub forme ineditem care for face deliciul vizitatorilor.”, a declarat Bogdan Craiciu, Director General Romanian Boat Show.

Accesul în cadrul Romanian Boat Show se va face pe bază de invitații sau bilete care se achiziționează la intrare, la prețul de 15 Ron. Elevii și studenții se bucură acces gratuit în cadrul expoziției.

Pentru detalii despre eveniment, Carmen Nechita, PR Manager Romanian Boat Show vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0720 534 084 sau pe email la carmen@setevents.ro

Eveniment organizat de Set Events.

Parteneri Eveniment: Peroni, Metaxa, True Tonic, The Harbour, Forbes, Esquire, Yacht Expert, Auto Expert, Motor Expert, Yachting Pleasure, Metropotam.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.