Romtelecom începe vânzarea unor proprietăţi imobiliare

Romtelecom scoate la vânzare o parte a portofoliului său imobiliar, din 16 judeţe: Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui şi Vrancea, plus Bucureşti, ca parte a strategiei sale de optimizare a eficienţei.
Romtelecom va iniţia licitaţii pentru un total de 42 de proprietăţi, conform cerinţelor şi proceselor interne din cadrul companiei.
Detalii şi fotografii ale proporietăţilor de vânzare sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.realestate.romtelecom.ro.
Procesul de vânzare este parte a strategiei Romtelecom de a-şi optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului său de proprietăţi imobiliare, dar şi pentru a creşte eficienţa şi a se concentra pe operaţiuni specifice domeniului său principal de activitate.
Pagina de internet dedicată proprietăţilor imobiliare ale Romtelecom,www.realestate.romtelecom.ro, a fost lansată în 2010 şi include proprietăţile companiei disponibile pentru închiriere sau vânzare (terenuri sau spaţii cu diverse destinaţii – comerciale, tehnice, spaţii de birouri, de depozitare, destinate activităţilor turistice sau apartamente).
Persoanele sau companiile interesate de ofertele imobiliare Romtelecom pot contacta compania laimobiliare@romtelecom.ro sau pot folosi formularul de contact disponibil pe site:www.realestate.romtelecom.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.